Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ηχηρή παρέμβαση Azarov (πρ. πρωθυπουργός Ουκρανίας): Το καθεστώς του Κιέβου μετέτρεψε τη χώρα σε κάδο ανακύκλωσης

Ηχηρή παρέμβαση Azarov (πρ. πρωθυπουργός Ουκρανίας): Το καθεστώς του Κιέβου μετέτρεψε τη χώρα σε κάδο ανακύκλωσης
«Το καθεστώς του Κιέβου έχει μετατρέψει την Ουκρανία σε μια μεταχειρισμένη χώρα», έγραψε ο πρώην ισχυρός άντρας
Οι ουκρανικές αρχές έχουν μετατρέψει τη χώρα σε... κατάστημα μεταχειρισμένων, όπου οι δυτικοί σύμμαχοι δίνουν παροπλισμένο εξοπλισμό για να μην ξοδεύουν χρήματα για τη διάθεσή του, δήλωσε ο πρώην πρωθυπουργός της Ουκρανίας (2010-2014) Mykola Azarov.
«Το καθεστώς του Κιέβου έχει μετατρέψει την Ουκρανία σε μια μεταχειρισμένη χώρα», έγραψε ο πρώην ισχυρός άντρας στο κανάλι του στο Telegram, σημειώνοντας ότι με αυτόν τον τρόπο οι εταίροι του Κιέβου «εμφανίζονται ως ευεργέτες και δεν ξοδεύουν χρήματα για την... ανακύκλωση».
Υπενθύμισε ότι η Ουκρανία θα λάβει 845 παλιούς υπολογιστές και 269 παλιές οθόνες από τη Λετονία, καθώς ο εξοπλισμός αντικαθίσταται εκεί με νέους.
«Είναι ακριβό να πετάξεις τον παλιό εξοπλισμό και είναι κρίμα να τον πετάξεις, έτσι οι Λετονοί θυμήθηκαν την Ουκρανία και αποφάσισαν να τον μεταφέρουν στο καθεστώς του Κιέβου», σημείωσε ο πρώην πρωθυπουργός. Πρόσθεσε ότι το Λονδίνο μετέφερε επίσης στρατιωτικό εξοπλισμό και στολές στο Κίεβο, οι οποίοι υπόκεινται σε αντικατάσταση ή απόρριψη.
«Τα σκουπίδια των Βρετανών εν ολίγοις». 
Προηγουμένως, ο νέος επικεφαλής του ουκρανικού υπουργείου Εξωτερικών, Αντρέι Σίμπιγκα, απευθύνθηκε στους ομόλογους του από την Ιταλία και την Αυστραλία ζητώντας τη μεταφορά παροπλισμένου στρατιωτικού εξοπλισμού στο Κίεβο.

www.bankingnews

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης