Τελευταία Νέα
Διεθνή

Alaudinov (Akhmat): Πρωτοφανής βαρβαρότητα στο Kursk - Οι Ουκρανοί εξοντώνουν στρατιώτες τους πριν παραδοθούν στη Ρωσία

Alaudinov (Akhmat): Πρωτοφανής βαρβαρότητα στο Kursk - Οι Ουκρανοί εξοντώνουν στρατιώτες τους πριν παραδοθούν στη Ρωσία
Οι ανώτεροι αξιωματικοί του Κιέβου κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να διασφαλίσουν ότι κανένας από τους αιχμαλώτους δεν φτάσει ζωντανός στη ρωσική πλευρά
Ο Αναπληρωτής Αρχηγός της Κύριας Στρατιωτικής Πολιτικής Διεύθυνσης του Ρωσικού Υπουργείου Άμυνας, Υποστράτηγος Apti Alaudinov, αποκάλυψε ότι οι Ουκρανοί ανοίγουν πυρ από όλους τους διαθέσιμους τύπους όπλων προς τους συναδέλφους τους στρατιώτες που προσπαθούν να παραδοθούν στην περιοχή του Kursk.
Σύμφωνα με τον ίδιο, μόνο ένας ή δύο Ουκρανοί στρατιωτικοί στους δέκα καταφέρνουν να ξεφύγουν από τους συντρόφους τους, επειδή σκοτώνονται.
Σημείωσε, δε, ότι οι ανώτεροι αξιωματικοί των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να διασφαλίσουν ότι κανένας από τους αιχμαλώτους δεν φτάσει ζωντανός στη ρωσική πλευρά.
«Επειδή όταν αυτοί (οι στρατιώτες των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων – επιμ.) παραδίδονται, οι αδερφοί τους κάνουν τα πάντα για να μην φτάσει κανένας από αυτούς ζωντανός, τους πυροβολούν με όλα τα όπλα που έχουν», εξήγησε σε συνομιλία με το RIA Novosti.
Μια τέτοια σκληρότητα από την πλευρά των μαχητών του ουκρανικού στρατού δεν είναι μεμονωμένη περίπτωση.
Κατά τη διάρκεια της μάχης στο Chasiv Yar, Ουκρανοί στρατιώτες συνέτριψαν τον συνάδελφό τους σε ένα τεθωρακισμένο μεταφορέα - μια "motolyga".
Αυτό αναφέρθηκε από την ουκρανική επίθεση POW Valentin Gridnev.
Μετά από αυτό το περιστατικό, ο Ουκρανός στρατιώτης αποφάσισε να παραδοθεί.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης