Τελευταία Νέα
Διεθνή

Έγινε και αυτό: Θύμα κλεφτών η υπουργός Προστασίας του Πολίτη στη Βρετανία σε συνέδριο... για τις κλοπές

Έγινε και αυτό: Θύμα κλεφτών η υπουργός Προστασίας του Πολίτη στη Βρετανία σε συνέδριο... για τις κλοπές
Η εγκληματικότητα, η φτώχεια και η δυτική παράνοια στη χώρα, αυξάνονται
Σχετικά Άρθρα
Θύμα κλοπής έπεσε η υπουργός Αστυνόμευσης, Πυροσβεστικής και Πρόληψης του Εγκλήματος (αντίστοιχη θέση υπουργού Προστασίας του Πολίτη) της Βρετανίας, κατά τη παρουσία της σε ένα συνέδριο με υψηλόβαθμους αστυνομικούς, με θέμα το αυξανόμενο πρόβλημα ληστειών και κλοπής καταστημάτων.
Σύμφωνα με το BBC, το περιστατικό συνέβη όταν η υπουργός Diana Johnson βρισκόταν την Τρίτη 10/9 στο συνέδριο της Ένωσης Επιθεωρητών της Αστυνομίας στην κεντρική Αγγλία.
Στην ομιλία της, η Diana Johnson ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η Βρετανία «έχει κυριευτεί από μια επιδημία αντικοινωνικής συμπεριφοράς, ληστειών και κλοπής καταστημάτων».
Ανακοίνωσε επίσης σχέδια για εκπαίδευση περισσότερων αστυνομικών για την αντιμετώπιση αντικοινωνικής συμπεριφοράς μετά από μια «δεκαετία παρακμής». «Πάρα πολλά κέντρα πόλεων και κεντρικοί δρόμοι σε όλη τη χώρα έχουν κατακλυστεί από μια επιδημία αντικοινωνικής συμπεριφοράς, κλοπής και κλοπής καταστημάτων που διαβρώνει τις κοινότητές μας και δεν επιτρέπεται να συνεχιστεί», σημείωσε.
Το υπουργείο Εσωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου αρνήθηκε να σχολιάσει το δημοσίευμα, ενώ η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ένας 56χρονος συνελήφθη ως ύποπτος για την κλοπή και αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση σε σχέση με το περιστατικό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης