Τελευταία Νέα
Διεθνή

«Αγόρι μου, φύγε από το σχολείο σε… χρειάζεται η Ρεάλ»: Το τηλεφώνημα πριν το ντεμπούτο του Casillas, που του άλλαξε τη ζωή!

«Αγόρι μου, φύγε από το σχολείο σε… χρειάζεται η Ρεάλ»: Το τηλεφώνημα πριν το ντεμπούτο του Casillas, που του άλλαξε τη ζωή!
Πώς μπορεί ένα τηλεφώνημα να αλλάξει εντελώς τη ζωή ενός ανθρώπου; Ο Iker Casillas είναι ο κατάλληλος άνθρωπος, για να απαντήσει στο ερώτημα. Εκείνο το πρωινό, ήταν η αρχή μιας μακρόχρονης ποδοσφαιρικής καριέρας, που αξίζει να θυμηθούμε, 25 χρόνια αργότερα από το ντεμπούτο του στη Ρεάλ Μαδρίτης!

Κι όμως πέρασαν 25 χρόνια από το ντεμπούτο του Κασίγιας στη Ρεάλ Μαδρίτης! Ωστόσο, δεν ήταν αυτή η πρώτη φορά που ο Ισπανός τερματοφύλακας βρέθηκε δίπλα στους «αστέρες» της αγαπημένης του ομάδας.

Δύο χρόνια νωρίτερα, ο 16χρονος τότε γκολκίπερ είχε την πρώτη του κλήση στο αντρικό τμήμα της Ρεάλ Μαδρίτης. Κανείς δε θα μπορούσε να φανταστεί τι θα ακολουθούσε εκείνο το τηλεφώνημα, ούτε ο ίδιος ο Κασίγιας, που ξύπνησε να πάει στο σχολείο και κατέληξε να ταξιδεύει για τη Νορβηγία, για μία αναμέτρηση απέναντι στη Ρόζενμποργκ, για το Champions League. Μπορεί να μην κατάφερε να πραγματοποιήσει τότε το ντεμπούτο του, όμως η μεγάλη του στιγμή ήρθε δύο χρόνια αργότερα.




Η συνέχεια στο BNSports

w
ww.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης