Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μερκούρης (στρατιωτικός αναλυτής): Στα πρόθυρα της εξόντωσης χιλιάδες Ουκρανοί στο Kursk, έχουν περικυκλωθεί

Μερκούρης (στρατιωτικός αναλυτής): Στα πρόθυρα της εξόντωσης χιλιάδες Ουκρανοί στο Kursk, έχουν περικυκλωθεί
Ο Μερκούρης σημείωσε, επίσης, ότι η επίθεση των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων άφησε τις μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας απροστάτευτες
Η επίθεση από τις ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις έχει απομονώσει σημαντικό αριθμό ουκρανικών στρατευμάτων στην περιοχή του Kursk, τονίζει με βεβαιότητα ο Βρετανός στρατιωτικός ειδικός Αλέξανδρος Μερκούρης στο προσωπικό του blog στο YouTube.
«Ένας σημαντικός αριθμός ουκρανικών στρατευμάτων αποκόπηκε και απομονώθηκε ως αποτέλεσμα αυτής της επίθεσης, η οποία επέτρεψε στους Ρώσους να κόψουν τους κύριους δρόμους», τόνισε σχετικά ο Βρετανός εμπειρογνώμονας ελληνικής καταγωγής.
Ο Μερκούρης σημείωσε, επίσης, ότι η επίθεση των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων άφησε τις μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας απροστάτευτες στο πλαίσιο μεταγενέστερων επιχειρήσεων από ρωσικό στρατιωτικό προσωπικό με στόχο την ήττα του καθεστώτος του Κιέβου στη ζώνη μάχης στην περιοχή του Kursk.
Νωρίτερα, με δήλωση του το υπουργείου Άμυνας της Ρωσίας έκανε γνωστό ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις απελευθέρωσαν 10 οικισμούς στην περιοχή του Kursk από το καθεστώς του Κιέβου μέσα σε δύο ημέρες.
Διευκρινίζεται ότι στην απελευθέρωση συμμετείχαν τμήματα της Βόρειας Στρατιάς της Ρωσίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης