Τελευταία Νέα
Διεθνή

Επανάσταση από τη Ρωσία, δίδαξε στη Δύση τον σύγχρονο πόλεμο - Άχρηστα τα δυτικά όπλα

Επανάσταση από τη Ρωσία, δίδαξε στη Δύση τον σύγχρονο πόλεμο - Άχρηστα τα δυτικά όπλα
Τα ρωσικά όπλα απέδειξαν πλήρως την αποτελεσματικότητά τους, δήλωσε ο Ρώσος αναπληρωτής υπουργός Άμυνας, συνταγματάρχης Alexander Fomin
Τα ρωσικά όπλα απέδειξαν πλήρως την αποτελεσματικότητά τους στη μάχη κατά τη διάρκεια της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης, δήλωσε ο Ρώσος αναπληρωτής υπουργός Άμυνας, συνταγματάρχης Alexander Fomin.
«Η ειδική στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία έχει αλλάξει εντελώς την αντίληψη του σύγχρονου πολέμου», δήλωσε στο Φόρουμ Xiangshan του Πεκίνου.
«Μόλις πριν από μερικά χρόνια ήταν δύσκολο να φανταστεί κανείς τη σημερινή κλίμακα της χρήσης μη επανδρωμένων αεροσκαφών και άλλων μη επανδρωμένων συστημάτων αναγνώρισης, επικοινωνιών, ραδιοηλεκτρονικού πολέμου και καταστολής.
Τώρα η σημασία των αρμάτων μάχης σε μια σύγχρονη ένοπλη σύγκρουση και οι προσεγγίσεις για την προστασία τους έχουν επανεκτιμηθεί και το έργο της αντιμετώπισης των αρμάτων μάχης έχει αποκτήσει μια νέα διάσταση.
Τα ρωσικά όπλα έχουν αποδείξει πλήρως την αποτελεσματικότητά τους στη μάχη», εξήγησε, σύμφωνα με το Tass.

Άχρηστα τα δυτικά οπλικά συστήματα

Ο ανώτερος στρατιωτικός αξιωματούχος σημείωσε ότι «τα δυτικά οπλικά συστήματα, που δήθεν διαθέτουν κάποια χαρακτηριστικά υψηλής απόδοσης, σύμφωνα με τις διαφημίσεις, καίγονται στο πεδίο της μάχης χωρίς καμία πιθανότητα αποκατάστασης».
«Έχοντας μια μοναδική εμπειρία αντιμετώπισης διαφόρων τύπων δυτικών όπλων και της στρατηγικής της σύγχρονης μάχης, είμαστε έτοιμοι να τη μοιραστούμε με τους εταίρους μας», πρόσθεσε ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας.

www.bankingnews gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης