Τελευταία Νέα
Διεθνή

Alice Weidel (Πρόεδρος AFD): Η Γερμανία χρειάζεται έναν φράχτη στα σύνορα, εδραιώνονται τα ταυτοτικά κινήματα στην Ευρώπη

Alice Weidel (Πρόεδρος AFD):  Η Γερμανία χρειάζεται έναν φράχτη στα σύνορα, εδραιώνονται τα ταυτοτικά κινήματα στην Ευρώπη

Ζητήματα εξουσίας και ασφάλειας στην τοποθέτηση της Γερμανίδας πολιτικού

Σχετικά Άρθρα
Σε μια εκδήλωση περιφερειακής εκστρατείας στο Βρανδεμβούργο, η Συμπρόεδρος της Εναλλακτικής για τη Γερμανία, Alice Weidel μίλησε ενώπιον πολλών εκατοντάδων προσκεκλημένων, με επίκεντρο την ομιλία της στην παρεμπόδιση της μαζικής εισροής μεταναστών, με μία από τις βασικές πολιτικές της προτάσεις να είναι ο φράχτης των συνόρων στη Γερμανία.
«Η ασφάλεια των συνόρων περνά μέσα από φράχτες στα σύνορα, είναι τόσο απλό», είπε η πολιτικός.
Το Βραδεμβούργο θα διεξαγάγει σημαντικές εκλογές στις 22 Σεπτεμβρίου 2024.
Στην Bundestag, η Weidel έκανε επίσης το ίδιο αίτημα, λέγοντας ότι «εκατοντάδες χιλιάδες κακώς ενσωματωμένοι νεαροί άνδρες στους δρόμους μας θα μπορούσαν να εγείρουν το ζήτημα της εξουσίας ανά πάσα στιγμή».

Φράχτες παντού

Αν και η ιδέα ενός φράχτη στα σύνορα κάποτε λερώθηκε ως ταμπού, οι φράχτες στα σύνορα εμφανίζονται πλέον σε όλη την Ευρώπη.
Για παράδειγμα, στην περίπτωση της Πολωνίας, η οποία έχτισε ένα κατά μήκος των συνόρων της με τη Λευκορωσία λόγω της μεταναστευτικής κρίσης, η Βαρσοβία έλαβε ακόμη και χρήματα από την ΕΕ για τη χρηματοδότηση του φράχτη.
Η Γερμανίδα πολιτικός είπε ότι είναι πλέον καιρός για τη Γερμανία να χτίσει έναν τέτοιο φράχτη.
Με την πλειονότητα των Γερμανών να λένε ότι οι μετανάστες φέρνουν περισσότερα μειονεκτήματα παρά οφέλη και τη συντριπτική πλειοψηφία των Γερμανών να θέλουν να εμποδίσουν τη μετανάστευση από τις μουσουλμανικές χώρες, το μήνυμα μπορεί να αποδειχθεί νικηφόρο.
Τους τελευταίους μήνες, ένα κύμα ισλαμικών τρομοκρατικών επιθέσεων, σε συνδυασμό με ραγδαία εγκλήματα με μαχαίρι, βιασμό και βία, οδήγησαν το πολιτικό κατεστημένο σε αδιέξοδο.
Τέλος, η συμπρόεδρος του AFD δήλωσε ότι πολύ σύντομα θα αλλάξει η κατάσταση στην Γερμανία και ότι τα ταυτοτικά κινήματα εκτινάσσονται σε όλη την Ευρώπη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης