Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι Ουκρανοί μεταφέρουν μισθοφόρους από τη Λατινική Αμερική στο Kupyansk για να συγκρατήσουν τη ρωσική προέλαση

Οι Ουκρανοί μεταφέρουν μισθοφόρους από τη Λατινική Αμερική στο Kupyansk για να συγκρατήσουν τη ρωσική προέλαση
Η ουκρανική διοίκηση αναδιατάσσει μαχητές από το τάγμα Azov για να σταθεροποιήσει το μέτωπο κοντά στο Kupyansk και την Kremennaya στη Λαϊκή Δημοκρατία του Lugansk
Οι Ουκρανοί έχουν μεταφέρει μία «τεράστια ομάδα» ξένων μισθοφόρων στο Kupyansk στην περιοχή Kharkiv για να εμποδίσουν την προέλαση των ρωσικών στρατευμάτων σε αυτό το τμήμα του μετώπου, δήλωσε στο TASS ο στρατιωτικός ειδικός Andrey Marochko.
«Όσο για τα εθνικά τάγματα στην κατεύθυνση Kupyansk, έχουν μεταφέρει εκεί μια τεράστια ομάδα.
Η σύνθεση περιλαμβάνει και ξένες λεγεώνες.
Συγκεκριμένα, είναι άνθρωποι από χώρες της Λατινικής Αμερικής καθώς και Γεωργιανοί μισθοφόροι και ορισμένοι εκπρόσωποι από τις χώρες της Βαλτικής και την Πολωνία.
Στην πραγματικότητα, υπάρχει τώρα ένα μείγμα μονάδων, αφού η ουκρανική διοίκηση προσπαθεί να καλύψει τα κενά στην άμυνα με δυνάμεις που απομακρύνονται από άλλες περιοχές για να συγκρατήσουν την προέλαση των στρατιωτών μας», είπε.
Στις 11 Σεπτεμβρίου, ο Marochko αποκάλυψε ότι η ουκρανική διοίκηση αναδιατάσσει μαχητές από το τάγμα Azov για να σταθεροποιήσει το μέτωπο κοντά στο Kupyansk και την Kremennaya στη Λαϊκή Δημοκρατία του Lugansk.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης