Τελευταία Νέα
Διεθνή

Δραματική προειδοποίηση δύο Πανεπιστημίων της Μαλαισίας: Τα εμβόλια Covid αύξησαν κατακόρυφα τους αιφνίδιους θανάτους παγκόσμια

Δραματική προειδοποίηση δύο Πανεπιστημίων της Μαλαισίας: Τα εμβόλια Covid αύξησαν κατακόρυφα τους αιφνίδιους θανάτους παγκόσμια
Tα εμβόλια Covid πυροδοτούν αιφνίδιο θάνατο γιατί επιτίθενται στην καρδιά και τον εγκέφαλο, προειδοποιεί μελέτη - Κάθε εταιρίας, καταστρέφει διαφορετικό όργανο
Ομάδα κορυφαίων επιστημόνων καλεί όλους όσοι εμβολιάστηκαν κατά του Covid-19 να τεθούν υπό στενή ιατρική παρακολούθηση μετά από μια μεγάλη μελέτη που συνέδεσε τα εμβόλια με την παγκόσμια αύξηση των αιφνιδίων θανάτων.
Η ομάδα, με επικεφαλής τον μικροβιολόγο καθηγητή Kai Wei Lee στο Universiti Putra Malaysia (UPM) και επιστήμονες από το Universiti Tunku Abdul Rahman στη Μαλαισία, προσπάθησε να εντοπίσει την αιτία ενός ευρέως φάσματος «καρδιακών και νευρολογικών διαταραχών μεταξύ των εμβολιασμένων ατόμων» «μετά από μαζικούς εμβολιασμούς για τον έλεγχο της επιδημίας COVID-19, αναλύοντας αναφορές και σειρές περιπτώσεων από τρεις βάσεις δεδομένων της ιατρικής βιβλιογραφίας, δημοσιεύοντας τα αποτελέσματα της έρευνάς τους στην Εθνική Βιβλιοθήκη Ιατρικής.
Οι ερευνητές συγκέντρωσαν όλα τα δεδομένα που σχετίζονται με καρδιακές και νευρολογικές επιπλοκές σε άτομα που είχαν λάβει εμβόλια Covid.
Στη συνέχεια ανέλυσαν τις αναφερόμενες ανεπιθύμητες ενέργειες και ποια έκδοση του εμβολίου είχε λάβει ο ασθενής. […]

«Πες μου το εμβόλιο που έκανες να σου πω ποιο όργανο θα προσβληθεί»

Η ανασκόπηση αποκάλυψε ότι οι τεχνολογίες εμβολίων Covid συμπεριφέρθηκαν διαφορετικά και δημιούργησαν διαφορετικά ανεπιθύμητα συμβάντα.
Από τα αναφερόμενα προβλήματα υγείας που σχετίζονται με την καρδιά, το 90% των ασθενών είχαν λάβει εμβόλια mRNA όπως το Pfizer και το Moderna.
Από αυτούς που είχαν υποστεί εγκεφαλικές διαταραχές, το 52,6% είχαν εμβόλια ιικού φορέα, όπως το J&J και το AstraZeneca, ενώ οι υπόλοιποι είχαν λάβει εμβόλια mRNA.
«Δεν υπήρχε αξιοσημείωτη διαφορά στην κατανομή του φύλου μεταξύ αυτών των δύο ομάδων ληπτών εμβολίων.
«Τα εμβόλια mRNA (όλες οι μάρκες) συσχετίστηκαν με σχεδόν το 90,0% των καρδιακών επιπλοκών, ενώ τα εμβόλια ιικού φορέα συσχετίστηκαν με ελαφρώς περισσότερες από τις μισές (52,6%) των νευρολογικών επιπλοκών».

Η συσχέτιση με τις δόσεις

Οι επιστήμονες σημειώνουν ότι τα εμβόλια ιικού φορέα χορηγήθηκαν ως σειρά μιας δόσης, ενώ τα εμβόλια mRNA απαιτούσαν συνήθως δύο δόσεις.
Οι ασθενείς που υπέφεραν από καρδιακές διαταραχές είχαν λάβει συχνά δύο ή περισσότερες δόσεις εμβολίων mRNA, σημειώνουν οι ερευνητές.
«Όσον αφορά τη δόση, οι καρδιακές επιπλοκές ήταν πιο συχνές μετά τη δεύτερη (69,1%), ενώ οι νευρολογικές επιπλοκές ήταν πιο συχνές μετά την πρώτη δόση (63,6%).
Ωστόσο, χρειάστηκε μόνο μία δόση για να προκαλέσει εγκεφαλική διαταραχή σε πολλές από τις περιπτώσεις.

Οι ερευνητές είπαν ότι οι εμβολιασμένοι θα πρέπει τώρα να παρακολουθούνται, ακόμη και αν δεν εμφανίζουν συμπτώματα που να σχετίζονται με ανεπιθύμητες ενέργειες.

Υποστηρίζουν ότι υπάρχουν πλέον αρκετά στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι οι άνθρωποι που δέχθηκαν τα εμβόλια κινδυνεύουν περισσότερο να πεθάνουν ξαφνικά.
Το ποσοστό θνησιμότητας στα δεδομένα της μελέτης τους ήταν αρκετά υψηλό ώστε να δικαιολογεί μεγάλες ανησυχίες.
«Το 5,9% των περιπτώσεων με νευρολογικές επιπλοκές και το 2,5% εκείνων με καρδιακές επιπλοκές ήταν θανατηφόρες, υπογραμμίζοντας τη σημασία της συνεπούς και προσεκτικής παρακολούθησης των εμβολιασμένων ατόμων για τον μετριασμό αυτών των περιστατικών», προειδοποιούν.
Αυτά τα νέα έρχονται καθώς επιστήμονες και γιατροί συνεχίζουν να συνδέουν τα «εμβόλια» του Covid με έναν αυξανόμενο αριθμό παρενεργειών, ασθενειών και αιφνίδιους θανάτους.

Και ερευνητές στην Ιαπωνία εξέδωσαν κόκκινο συναγερμό μετά την «σοκαριστική» ανακάλυψη.

Ιάπωνες επιστήμονες προειδοποιούν το κοινό ότι οι λήψεις mRNA του Covid «επηρεάζουν πλέον κάθε πιθανή πτυχή της ανθρώπινης παθολογίας».
Οι κορυφαίοι ειδικοί του έθνους κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου αφού συνέδεσαν τα εμβόλια mRNA του Covid με την αύξηση 201 επικίνδυνων και θανατηφόρων ασθενειών.
Τα ευρήματα παρουσιάστηκαν σε μια συνέντευξη Τύπου διάρκειας 93 λεπτών, κατά την οποία, ορισμένοι από τους κορυφαίους ερευνητές της Ιαπωνίας αποκάλυψαν ότι τα «εμβόλια» Covid έχουν πλέον συνδεθεί με χιλιάδες παρενέργειες.
Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου, η Ομάδα Μελέτης για Θέματα Εμβολίων, μια ομάδα αξιότιμων ιατρικών εμπειρογνωμόνων, παρουσίασε λεπτομερώς τα ευρήματα από μια «σοκαριστική» συστηματική ανασκόπηση των ερευνητικών εργασιών.
Τα ευρήματα ακολούθησαν έξι μήνες ερευνών σχετικά με τις παρενέργειες των δόσεων mRNA του Covid που χορηγήθηκαν στο κοινό για υποτιθέμενη αντιμετώπιση του COVID-19.
Ο ομότιμος καθηγητής Masanori Fukushima του Πανεπιστημίου του Κιότο προειδοποιεί ότι το εύρος των βλαβών είναι «άνευ προηγουμένου» για ιατρικές θεραπείες.
«Μια συστηματική ανασκόπηση της βιβλιογραφίας αποκάλυψε συγκλονιστικές πληροφορίες και επιβεβαιώνει χιλιάδες δημοσιεύματα που αναφέρονται σε παρενέργειες του εμβολιασμού, που τελικά επηρεάζει κάθε πιθανή πτυχή της ανθρώπινης παθολογίας, από την οφθαλμολογία μέχρι την ψυχιατρική», είπε.
Capture_219.JPG
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης