Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αλαβάνος: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ανήκει στην Αριστερά, είναι ένα μόρφωμα... μία φάρσα - Ο Τσίπρας φταίει για τη διάλυση

Αλαβάνος: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ανήκει στην Αριστερά, είναι ένα μόρφωμα... μία φάρσα - Ο Τσίπρας φταίει για τη διάλυση
«Δεν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα πια μία κίνηση μέσα στο χώρο της Αριστεράς, είναι εκτός Αριστεράς και κέντρου, έχει πλησιάσει τη δεξιά», σημείωσε ο κ. Αλαβάνος
«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ανήκει πλέον στην αριστερά» επισήμανε ο πρώην πρόεδρος του κόμματος, Αλέκος Αλαβάνος.
«Δεν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα πια μία κίνηση μέσα στο χώρο της Αριστεράς, είναι εκτός Αριστεράς και κέντρου, έχει πλησιάσει τη δεξιά», σημείωσε ο κ. Αλαβάνος σε συνέντευξή του στο Open.
Σύμφωνα με τον ίδιο, «μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουn αξιόλογοι άνθρωποι αλλά η κομματικότητα τους έχει αιχμαλωτίσει τους έχει βάλει μέσα σε κλουβί».
Σε σχέση με τον Στέφανο Κασσελάκη, ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε πως «συνήθως μου προκαλεί ένα είδος από γέλια, νομίζω παρακολουθούμε μία κωμωδία και μία διάλυση».
«Με ενοχλεί και εμένα πάρα πολύ το γεγονός ότι αυτοί που αυτοαποκαλούνται αριστεροί ουσιαστικά φέρνουνε ένα πρόεδρο από την Αμερική» συμπλήρωσε.

Ιδιότυπος ο Πολάκης, χωρίς πολιτική εμπειρία ο Τσίπρας

Για τον Παύλο Πολάκη, που έχει ανακοινώσει την πρόθεσή του να λάβει μέρος στις εκλογές για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε λόγο για έναν «ιδιότυπο άνθρωπο», ενώ για τον Αλέξη Τσίπρα είπε πως «αν είχε πολιτική εμπειρία δεν θα οδηγούσε ένα κόμμα στη διάλυση».
«Μιλάμε για κωμωδία δεν μιλάμε ούτε καν για δράμα παρότι είναι δράμα με τις παραχωρήσεις που κάνανε στην ΕΕ, είναι για γέλια είναι μία φάρσα» τόνισε.
«Αυτό θέλει και η ηγεσία της ΝΔ, θέλει να αναδεικνύει την παθολογία ενός κόμματος το οποίο έχει ασκήσει δεξιά πολιτική να το παρουσιάσει ως αριστερό προκειμένου να ενισχύσει τη θέση της και το βλέπετε αυτό πως γίνεται στις διάφορες δημοσκοπήσεις που γίνονται αυτό τον καιρό» πρόσθεσε.
«Δεν είναι μόνο η διάλυση ενός κόμματος είναι η καταπάτηση των αξιών του χώρου που προέρχεται αυτό.
Η Αριστερά είναι άλλο πράγμα από αυτά τα κόμματα», συνέχισε.
Υπογράμμισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πια «ένα πολιτικό μόρφωμα το οποίο δεν ξέρει τι είναι», αλλά «απλώς ενδιαφέρεται για να έχει λίγη εξουσία στα χέρια του».



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης