Τελευταία Νέα
Διεθνή

Netanyahu: Προειδοποιεί τους Houthi για σκληρά αντίποινα μετά την πυραυλική επιθεσή τους

Netanyahu: Προειδοποιεί τους Houthi για σκληρά αντίποινα μετά την πυραυλική επιθεσή τους
"Σήμερα το πρωί, οι Houthi εκτόξευσαν έναν πύραυλο εδάφους-εδάφους από την Υεμένη στο έδαφός μας. Θα πρέπει να γνωρίζουν (...) ότι θα πληρώνουν βαρύ τίμημα, δήλωσε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός
Σχετικά Άρθρα
Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Benjamyn Netanyahu προειδοποίησε την Κυριακή 15/9 τους αντάρτες Houthi της Υεμένης για αντίποινα μετά την ανάληψη της ευθύνης από την οργάνωση για πυραυλική επίθεση στο κεντρικό Ισραήλ.
"Σήμερα το πρωί, οι Houthi εκτόξευσαν έναν πύραυλο εδάφους-εδάφους από την Υεμένη στο έδαφός μας.
Θα πρέπει να γνωρίζουν (...) ότι θα πληρώνουν βαρύ τίμημα κάθε φορά που θα προσπαθούν να μας βλάψουν", είπε ο Netanyahu κατά την έναρξη εβδομαδιαίας συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου, σύμφωνα με ανακοίνωση.
Η παρούσα κατάσταση στο βόρειο Ισραήλ "δεν θα συνεχιστεί"--πρόσθεσε ο ίδιος εκφράζοντας την πρόθεσή του να κάνει ό,τι είναι δυνατό ώστε να επιστρέψουν στα σπίτια τους όσοι απομακρύνθηκαν από εκεί.

Eυθύνη από Houthi 

Οι αντάρτες Houthi που ελέγχουν τη βόρεια Υεμένη ανέλαβαν την ευθύνη για την εκτόξευση πυραύλου εδάφους-εδάφους που έφθασε στο κεντρικό Ισραήλ για πρώτη φορά σήμερα και έπληξε μη κατοικημένη περιοχή, χωρίς να υπάρξουν θύματαπου
Το σημερινό χτύπημα φαίνεται να σηματοδοτεί την πρώτη φορά που οι Houthi διεισδύουν τόσο βαθιά στον ισραηλινό εναέριο χώρο με πύραυλο.
Παράλληλα, το γραφείο του Netanyahu ανακοίνωσε σήμερα ότι ο Ισραηλινός πρωθυπουργός θα παραστεί αυτό τον μήνα στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης