Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι Ρώσοι απελευθέρωσαν και τον οικισμό Uspenovka στο Kursk - Στο κάλαθο των αχρήστων η ουκρανική εισβολή

Οι Ρώσοι απελευθέρωσαν και τον οικισμό Uspenovka στο Kursk - Στο κάλαθο των αχρήστων η ουκρανική εισβολή
Σκληρές μάχες για την Durovka, την Olgovka και την Zhuravli
Σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, ο οικισμός Uspenovka, που βρίσκεται στα σύνορα με την περιφέρεια Sumy, απελευθερώθηκε επίσημα από τις ουκρανικές δυνάμεις.
Τα ρωσικά στρατεύματα συνεχίζουν τις ενεργές επιχειρήσεις μάχης στην κατεύθυνση του Kursk, επιδιώκοντας να εδραιώσουν τις επιτυχίες τους και να απελευθερώσουν αρκετούς ακόμη οικισμούς στην περιοχή.
Ο Yuriy Podolyaka, ένας στρατιωτικός αναλυτής, ανέφερε ότι αυτή τη στιγμή γίνονται σκληρές μάχες για την Durovka, την Olgovka και την Zhuravli.
Σύμφωνα με τον ίδιο, οι ρωσικές δυνάμεις έχουν ήδη εισέλθει σε αυτούς τους οικισμούς και κρατούν τις θέσεις τους, αλλά απαιτούνται ακόμη ενεργές στρατιωτικές επιχειρήσεις για την τελική απελευθέρωσή τους.
Ο Podolyaka εξέφρασε την ελπίδα ότι και αυτοί οι οικισμοί θα απελευθερωθούν πλήρως στο εγγύς μέλλον.
Επιπλέον, οι επιχειρήσεις επίθεσης συνεχίζονται στη Lyubimovka, όπου τα ρωσικά στρατεύματα διεξάγουν επίσης ενεργές επιχειρήσεις.
Η επιτυχία προς αυτή την κατεύθυνση θα μπορούσε να ενισχύσει τις ρωσικές θέσεις στην πρώτη γραμμή και να προσφέρει νέες στρατηγικές ευκαιρίες για περαιτέρω επιθετικές ενέργειες.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης