Τελευταία Νέα
Διεθνή

Πυρά Trump κατά Biden και Harris: Αυτοί είναι ο εσωτερικός εχθρός – Με την ρητορική τους οπλίζουν τα χέρια των επίδοξων δολοφόνων μου

Πυρά Trump κατά Biden και Harris: Αυτοί είναι ο εσωτερικός εχθρός – Με την ρητορική τους οπλίζουν τα χέρια των επίδοξων δολοφόνων μου

Λάβρος κατά του Biden και της Harris ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ

Σχετικά Άρθρα
Επίθεση κατά του Joe Biden και της Kamala Harris έκανε Donald Trump, που ισχυρίστηκε ότι η ρητορική τους εναντίον του είναι αυτή που προκαλεί τις απόπειρες εναντίον του, την ώρα που ο Αμερικανός πρόεδρος δήλωσε ότι η Μυστική Υπηρεσία χρειάζεται περισσότερη βοήθεια.
Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Fox News, o Donald Trump ισχυρίστηκε ότι οι Δημοκρατικοί υποκίνησαν τη βία λέγοντας ότι ήταν απειλή για την αμερικανική δημοκρατία.
Ο πρώην πρόεδρος, από το Νοέμβριο του 2020 που έχασε τις εκλογές, επιμένει ότι κέρδισε τις εκλογές του 2020 και του «έκλεψαν τη νίκη».
«Η ρητορική τους προκαλεί πυροβολισμούς εναντίον μου, όταν είμαι αυτός που πρόκειται να σώσει τη χώρα, και αυτοί είναι που καταστρέφουν τη χώρα – τόσο από μέσα όσο και από έξω», είπε ο Trump στο Fox News.
Και πρόσθεσε ότι ο ύποπτος για την απόπειρα δολοφονίας, «πίστευε τη ρητορική του Biden και της Harris και ενήργησε σύμφωνα με αυτήν».
Και τους χαρακτήρισε «εσωτερικούς εχθρούς.
Αυτοί είναι η πραγματική απειλή», τόνισε ο υποψήφιος πρόεδρος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης