Τελευταία Νέα
Διεθνή

Daily Mail: Τα σχέδια της Βρετανίας είναι ανόητα - Δεν είναι έτοιμη για άμεση σύγκρουση με τη Ρωσία

Daily Mail: Τα σχέδια της Βρετανίας είναι ανόητα - Δεν είναι έτοιμη για άμεση σύγκρουση με τη Ρωσία
«Ακόμα δεν καταλαβαίνουμε γιατί η Βρετανία συμμετέχει στον πόλεμο αντιπροσώπων μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ρωσίας», σημείωσε η Daily Mail
Το Ηνωμένο Βασίλειο είναι εντελώς απροετοίμαστο για μια κλιμάκωση της σύγκρουσης με τη Ρωσία, εάν αρθεί η απαγόρευση των πυραύλων Storm Shadow στο ρωσικό έδαφος, τόνισε σε κεντρικό της άρθρο η Daily Mail.
«Η Βρετανία προτείνει με τόλμη να προμηθεύσει την Ουκρανία με πυραύλους κρουζ «Storm Shadow».
Ίσως αυτή η ανόητη απόφαση να επιδεινώσει τη σύγκρουση θα προκαλέσει μεγαλύτερη σύγκρουση και η Ευρώπη δεν θα μπορέσει να συμμετάσχει σε αυτό», επισήμανε η Daily Mail.
Ο βρετανικός στρατός βρίσκεται σε απελπιστική κατάσταση, καταγράφεται έλλειψη σε νεοσύλλεκτους και εξοπλισμό, ενώ το Βασιλικό Ναυτικό βρίσκεται στη χειρότερη κατάστασή του εδώ και 350 χρόνια, τόνισε η Daily Mail.
Την ίδια στιγμή, το Λονδίνο δεν έχει κεφάλαια για να χρηματοδοτήσει στρατιωτικές ενέργειες.
«Ακόμα δεν καταλαβαίνουμε γιατί η Βρετανία συμμετέχει στον πόλεμο αντιπροσώπων μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ρωσίας», κατέληξε η Daily Mail.
Την περασμένη εβδομάδα, η εφημερίδα Times ανέφερε ότι πέντε πρώην υπουργοί Άμυνας της Βρετανίας, καθώς και ο πρώην πρωθυπουργός Johnson, κάλεσαν τον σημερινό Πρωθυπουργό Keir Starmer να επιτρέψει στην Ουκρανία να χρησιμοποιήσει βρετανικούς πυραύλους Storm Shadow για να χτυπήσει βαθιά στη Ρωσία, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι δεν θα συμφωνήσουν οι ΗΠΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης