Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η Ρωσία διαθέτει 1,5 εκατ μάχιμους στρατιώτες πλήρως εκπαιδευμένους και με πλήρη υποστήριξη συνδυασμένων όπλων

Η Ρωσία διαθέτει 1,5 εκατ μάχιμους στρατιώτες πλήρως εκπαιδευμένους και με πλήρη υποστήριξη συνδυασμένων όπλων
Ο Ρώσος Πρόεδρος Putin υπέγραψε διάταγμα στις 16 Σεπτεμβρίου για τον καθορισμό του επιπέδου στελέχωσης των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων σε 1,5 εκατομμύριο στρατιωτικό προσωπικό
Η Ρωσία συνεχίζει να αναπτύσσει τη μακροπρόθεσμη στρατιωτική της ικανότητα αυξάνοντας σταδιακά το μέγεθος των ενόπλων δυνάμεών της.
Ο Ρώσος Πρόεδρος Putin υπέγραψε διάταγμα στις 16 Σεπτεμβρίου για τον καθορισμό του επιπέδου στελέχωσης των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων σε 1,5 εκατομμύριο στρατιωτικό προσωπικό.
Αυτό σηματοδοτεί μια αύξηση κατά 180.000 στρατιώτες από το τελευταίο διάταγμα που αυξάνει το επίπεδο στελέχωσης των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων.
Το διάταγμα της 16ης Σεπτεμβρίου θα τεθεί σε ισχύ την 1η Δεκεμβρίου 2024, υποδεικνύοντας ότι οι ρωσικές στρατιωτικές αρχές θα αυξήσουν τις προσπάθειες στρατολόγησης και δημιουργίας δυνάμεων για να ανταποκριθούν στο σημείο αναφοράς του 1,5 εκατομμυρίου στρατιωτικού προσωπικού από τον Δεκέμβριο του 2024.
Ο πρώην υπουργός Άμυνας της Ρωσίας έθεσε για πρώτη φορά τον στόχο του 1,5 εκατομμυρίου στρατιωτικού προσωπικού τον Δεκέμβριο του 2022, σημειώνοντας ότι αυτός ο αριθμός περιλαμβάνει στόχο 695.000 συμβασιούχων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης