Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αιχμές Κακλαμάνη κατά «οικονομικών συμβούλων Μητσοτάκη»: Τους πιάνει φαγούρα με τον κοινωνικό φιλελευθερισμό

Αιχμές Κακλαμάνη κατά «οικονομικών συμβούλων Μητσοτάκη»: Τους πιάνει φαγούρα με τον κοινωνικό φιλελευθερισμό
«Όταν ακούν αυτές τις δύο λέξεις παθαίνουν πολιτική αλλεργική κνίδωση. Δηλαδή, φαγούρα»...
Ξεκάθαρες αιχμές κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά και του οικονομικού του επιτελείου του πρωθυπουργού άφησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Νικήτας Κακλαμάνης, ασκώντας σφοδρή κριτική αφενός για μέτρα που εξήγγειλε στη ΔΕΘ, αλλά και γενικότερα για την πορεία της κυβέρνησης.
Τοποθετούμενος στο One, υπογράμμισε ότι ο πρωθυπουργός εξήγγειλε 45 μέτρα στη ΔΕΘ κάποια εκ των οποίων ήταν λανθασμένα, αναφερόμενος στους ένστολους.
Παράλληλα τόνισε ότι κάποια άλλα είχαν «άρωμα κοινωνικού φιλελευθερισμού», σχολιάζοντας την εξαγγελία για 37.000 απογευματινά χειρουργεία το κόστος των οποίων δεν θα βαρύνει τους ασθενείς καθώς τα κονδύλια θα εξασφαλιστούν από το Ταμείο Ανάκαμψης.
Και σε αυτό το σημείο ο Νικήτας Κακλαμάνης για μια ακόμα φορά επιτέθηκε κατά των οικονομικών συμβούλων του Κυριάκου Μητσοτάκη.
«Αυτό είναι κοινωνικός νεοφιλελευθερισμός», είπε για τα δωρεάν απογευματινά χειρουργεία και συνέχισε εξαπολύοντας επίθεση στο Μαξίμου:
«Άσχετο εάν οι οικονομικοί σύμβουλοι του πρωθυπουργού στο Μαξίμου αυτές τις δύο λέξεις, τον κοινωνικό φιλελευθερισμό, όχι δεν θέλουν να τις προφέρουν αλλά όταν τις ακούν παθαίνουν πολιτική αλλεργική κνίδωση. Δηλαδή, φαγούρα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης