Τελευταία Νέα
Διεθνή

Τι συμβαίνει; Νεκρός ακόμη ένας Ουκρανός πιλότος που εκπαιδεύονταν στη Γαλλία για να πετάξει F-16 - Ήταν ο Ruslan Kurbanmukhamedov

Τι συμβαίνει; Νεκρός ακόμη ένας Ουκρανός πιλότος που εκπαιδεύονταν στη Γαλλία για να πετάξει F-16 - Ήταν ο Ruslan Kurbanmukhamedov
Δεύτερη περίπτωση με νεκρό Ουκρανό πιλότο...
Η σορός του πιλότου Ruslan Kurbanmukhamedov, ο οποίος εκπαιδευόταν στη Γαλλία και ετοιμαζόταν να γίνει πιλότος μαχητικών F-16, παραδόθηκε στο Kremenchuk.
Πρόκειται για τη δεύτερη απώλεια μεταξύ Ουκρανών πιλότων που εκπαιδεύονται με το πιο πρόσφατο δυτικό αεροσκάφος στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος για τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Kurbanmukhamedov ήταν ένας από τους πιλότους που επιλέχθηκαν για εκπαίδευση για να πετάξουν αμερικανικά μαχητικά F-16, τα οποία έχουν ήδη ενταχθεί σε υπηρεσία στον ουκρανικό στρατό. Εκπαιδεύτηκε σε μια από τις στρατιωτικές σχολές της Γαλλίας για τα σύγχρονα μαχητικά αεροσκάφη.
Οι ακριβείς συνθήκες του θανάτου του δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές.
Το ουκρανικό υπουργείο Άμυνας δεν έχει δώσει επίσημα σχόλια για το περιστατικό, ούτε έχει διευκρινίσει τις λεπτομέρειες του ατυχήματος ή πιθανά τεχνικά προβλήματα που σχετίζονται με την εκπαίδευση των F-16.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης