Τελευταία Νέα
Διεθνή

Το Ιράν κατηγορεί ΗΠΑ και Δύση για το χτύπημα με τους βομβητές: Στηρίζουν τα εγκλήματα και τις δολοφονίες από το Ισραήλ

Το Ιράν κατηγορεί ΗΠΑ και Δύση για το χτύπημα με τους βομβητές: Στηρίζουν τα εγκλήματα και τις δολοφονίες από το Ισραήλ
Σε ομιλία του, ο Pezeshkian επέκρινε τη Δύση αλλά και τη φερόμενη εμπλοκή της στα γεγονότα στο Λίβανο ως «ντροπιαστική»
Σχετικά Άρθρα
Τα βέλη κατά των ΗΠΑ και των δυτικών χωρών εκτόξευσε ο πρόεδρος του Ιράν, Masoud Pezeshkian, στον απόηχο του χτυπήματος στο Λίβανο.
Ειδικότερα, ο Ιρανός πρόεδρος κατηγόρησε τις ΗΠΑ και τις δυτικές χώρες ότι υποστηρίζουν τη βία και την τρομοκρατία, καθώς υποστηρίζουν τις ενέργειες του Ισραήλ κατά των μελών της Hezbollah.
Σε ομιλία του, ο Pezeshkian επέκρινε τη Δύση αλλά και τη φερόμενη εμπλοκή της στα γεγονότα στο Λίβανο ως «ντροπιαστική». Ο ίδιος υποστήριξε ότι ενώ οι δυτικές χώρες ισχυρίζονται ότι επιδιώκουν την ειρήνη, συνεχίζουν να στηρίζουν τα εγκλήματα και τις δολοφονίες του Ισραήλ.
Επιπλέον, επεσήμανε ότι «η ενότητα και η συνοχή των μουσουλμάνων και των ισλαμικών χωρών» είναι ο μόνος τρόπος για να σπάσει η «αλυσίδα της καταπίεσης» που προωθείται από το Ισραήλ και «τους υποστηρικτές του».

«Η χρήση εργαλείων που παραδοσιακά κατασκευάζονται για να βελτιώσουν την άνεση και την ευημερία της ανθρωπότητας, ως εργαλείο τρόμου και καταστροφής εναντίον εκείνων των οποίων οι απόψεις δεν είναι ευθυγραμμισμένες με εμάς, είναι απόδειξη της πτώσης της ανθρωπότητας και της επικράτησης της βαρβαρότητας και της εγκληματικότητας», τόνισε αναφερόμενος στη χρήση εκρηκτικών σε βομβητές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης