Τελευταία Νέα
Διεθνή

Λίβανος: Νέο κύμα εκρήξεων σε συσκευές ασυρμάτων - Τρεις νεκροί και δεκάδες τραυματίες

Λίβανος: Νέο κύμα εκρήξεων σε συσκευές ασυρμάτων - Τρεις νεκροί και δεκάδες τραυματίες
Οι εκρήξεις σημειώθηκαν στα νότια προάστια της Βηρυτού, καθώς και στις πόλεις Ναμπατιέ, Τύρος και Σάιντα
Σχετικά Άρθρα
Νέο κύμα εκρήξεων σε συσκευές, αυτή τη φορά σε ασύρματους, έλαβε χώρα το απόγευμα της Τετάρτης 18/9 σε πόλεις του Λιβάνου, με τα μέλη της Hezbollah να βρίσκονται στο στόχαστρο.
Οι εκρήξεις σημειώθηκαν στα νότια προάστια της Βηρυτού, καθώς και στις πόλεις Ναμπατιέ, Τύρος και Σάιντα στο νότιο Λίβανο.
Σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων στον Λίβανο, τουλάχιστον τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν στην Μπεκάα του Λιβάνου, στα ανατολικά της χώρας, από τις τελευταίες εκρήξεις συσκευών. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι από τις εκρήξεις τραυματίστηκαν δεκάδες άτομα.
Μάλιστα, το Reuters αναφέρει ότι τουλάχιστον μία από τις εκρήξεις που ακούστηκαν έγινε κοντά σε κηδεία που διοργάνωσε η Hezbollah για τους νεκρούς της προηγούμενης ημέρας.
Βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο αποτυπώνει τη στιγμή μιας εκ των πολλών εκρήξεων, που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια κηδείας.

Σε ό,τι αφορά στην επίθεση της Τρίτης 17/9, αν και επισήμως το Ισραήλ δεν έχει κάνει το οποιοδήποτε σχόλιο για την ταυτόχρονη έκρηξη 5.000 βομβητών που ανήκαν σε μέλη της Hezbollah, όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι η πρωτόγνωρη αυτή επίθεση φέρει την υπογραφή τόσο του IDF, του ισραηλινού στρατού όσο και της Mossad, των μυστικών υπηρεσιών του Ισραήλ.
Ήταν μάλιστα τόσο εντυπωσιακό το πλήγμα που επέφερε η Mossad, η οποία μάλλον... εξιλεώνεται στα μάτια των Ισραηλινών για την αποτυχία της να προλάβει και να αποτρέψει την εισβολή της Hamas τον περασμένο Οκτώβριο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης