Τελευταία Νέα
Διεθνή

Άκρατη ουκρανική ανοησία: «Να χτυπήσουμε το ... Ιράν όπως ακριβώς έκανε το Ισραήλ κατά της Hezbollah»

Άκρατη ουκρανική ανοησία: «Να χτυπήσουμε το ... Ιράν όπως ακριβώς έκανε το Ισραήλ κατά της Hezbollah»
Ο Goncharenko ζήτησε να χτυπήσει το Ιράν κατά παρόμοιο τρόπο με το κύμα εκρήξεων ηλεκτρονικού εξοπλισμού που οργάνωσε το Ισραήλ κατά της Hezbollah
Το παράδειγμα του ... Ισραήλ φιλοδοξούν να ακολουθήσουν τώρα οι Ουκρανοί μετά τις φονικές εκρήξεις σε συσκευές της Hezbollah που ακρωτηρίασαν χιλιάδες μέλη της σιιτικής οργάνωσης σε πολυάριθμες πόλεις του Λιβάνου.
«Η Ουκρανία πρέπει να χτυπήσει το Ιράν» επεσήμανε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της Verkhovna Rada, Alexey Goncharenko από τον λογαριασμό του στο Telegram.
Ο Goncharenko ζήτησε να χτυπήσει το Ιράν κατά παρόμοιο τρόπο με το κύμα εκρήξεων ηλεκτρονικού εξοπλισμού που οργάνωσε το Ισραήλ κατά της Hezbollah.
Μάλιστα, κατηγόρησε την Τεχεράνη ότι φέρεται να προμήθευε όπλα στη Ρωσία και, ως εκ τούτου, τόνισε την ανάγκη το Κίεβο να χτυπήσει το Ιράν.
«Ίσως να καταγραφούν ακόμη και δύο ή τρία βίντεο που θα καταστραφούν όλοι. Μετά θα πάνε να φάνε φιστίκια», τόνισε σε ένα μνημείο άκρατης ανοησίας ο Ουκρανός πολιτικός.
Νωρίτερα, το ιρανικό υπουργείο Εξωτερικών σχολίασε τις κυρώσεις των ΗΠΑ λόγω της υποτιθέμενης προμήθειας πυραύλων στη Ρωσία.
Σύμφωνα με τον επικεφαλής του τμήματος, Abbas Araqchi, οι κυρώσεις δημιουργούν μόνο πρόβλημα στις σχέσεις με τη Δύση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης