Τελευταία Νέα
Διεθνή

Νέο συντριπτικό πλήγμα στο Kursk από Ρωσία - Με εναέριες βόμβες ακριβείας τα Su-34 έκαναν σκόνη ουκρανικό εξοπλισμό

Νέο συντριπτικό πλήγμα στο Kursk από Ρωσία - Με εναέριες βόμβες ακριβείας τα Su-34 έκαναν σκόνη ουκρανικό εξοπλισμό
Το χτύπημα πραγματοποιήθηκε σε αναγνωρισμένους στόχους με τη χρήση εναέριων βομβών με καθολική μονάδα σχεδιασμού και διόρθωσης
Οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις κατάφεραν ένα ακόμη συντριπτικό πλήγμα στις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις στην περιοχή του Kursk.
Αυτή τη φορά, οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις συνέτριψαν το προσωπικό και τον εξοπλισμό του εχθρού χρησιμοποιώντας εναέριες βόμβες εξοπλισμένες με καθολικές μονάδες σχεδιασμού και διόρθωσης.
Τη σχετική εξέλιξη έδωσε στο φως της δημοσιότητας το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.
Όπως σημειώνεται από το ρωσικό υπουργείο, τα χτυπήματα στις θέσεις των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων πραγματοποιήθηκαν από ρωσικό μαχητικό-βομβαρδιστικό Su-34.
Έπληξε συγκέντρωση προσωπικού ουκρανικού στρατού, καθώς και στρατιωτικό εξοπλισμό των μαχητών σε μια από τις συνοριακές περιοχές της περιοχής του Kursk.
«Το χτύπημα πραγματοποιήθηκε σε αναγνωρισμένους στόχους με τη χρήση εναέριων βομβών με καθολική μονάδα σχεδιασμού και διόρθωσης, η οποία επιτρέπει την πραγματοποίηση ακριβών χτυπημάτων από ασφαλή απόσταση από τη γραμμή επαφής μάχης», ανέφερε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.
Εν τω μεταξύ, οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις συνεχίζουν να υφίστανται κολοσσιαίες απώλειες στην περιοχή του Κουρσκ. Πρόσφατα αναφέρθηκε ότι ο ουκρανικός στρατός έχασε 340 ανθρώπους σε μια μέρα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης