Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο George Soros αγόρασε 200 ραδιοφωνικούς σταθμούς από εταιρεία κολοσσό – Προσπαθεί να επηρεάσει τις εκλογές των ΗΠΑ ο παγκοσμιοποιητής

Ο George Soros αγόρασε 200 ραδιοφωνικούς σταθμούς από εταιρεία κολοσσό – Προσπαθεί να επηρεάσει τις εκλογές των ΗΠΑ ο παγκοσμιοποιητής

«Καμία απόφαση δεν είναι οριστική έως ότου η Επιτροπή τη δημοσιοποιήσει, κάτι που δεν έχουμε λάβει»

Σχετικά Άρθρα
Ο δισεκατομμυριούχος George Soros φέρεται να αγόρασε το Audacy, τη δεύτερη μεγαλύτερη αλυσίδα ραδιοφωνικών σταθμών στις ΗΠΑ, που κατέχει 220 αμερικανικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς σε 40 συχνότητες και αγγίζει τα 165 εκατομμύρια ακροατές μηνιαίως.
Η Ομοσπονδιακή Επιτροπή Επικοινωνιών (FCC) -η υπηρεσία των ΗΠΑ που είναι αρμόδια για τη ρύθμιση των επικοινωνιών μέσω ραδιοφώνου, τηλεόρασης, ενσύρματου, δορυφόρου και καλωδίου- ενέκρινε την περασμένη εβδομάδα την αγορά με τους τρεις Δημοκρατικούς στην επιτροπή να υπερψηφίζουν τους δύο Ρεπουμπλικάνους, σύμφωνα με τη New York Post.
Ένας εκπρόσωπος της FCC είπε στο Fox News Digital ότι «καμία απόφαση δεν είναι οριστική έως ότου η Επιτροπή τη δημοσιοποιήσει, κάτι που δεν έχουμε λάβει».
Τον Φεβρουάριο, ο Soros, ο 93χρονος αριστερός παγκοσμιοποιητής, αγόρασε χρέος 400 εκατομμυρίων δολαρίων στην Audacy μετά την κήρυξη πτώχευσης της εταιρείας, καθιστώντας τον, τον μεγαλύτερο μέτοχό της.
Έκτοτε, η εταιρεία έχει αναδιαρθρωθεί και επί του παρόντος φιλοξενεί φωνές όπως ο Sean Hannity, ο Mark Levin και ο Glenn Beck.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης