Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η αποκάλυψη… της καταστροφής των 5 ουκρανικών F-16 - Ποιος ευθύνεται

Η αποκάλυψη… της καταστροφής των 5 ουκρανικών F-16 - Ποιος ευθύνεται
Οι Ρώσοι επιτέθηκαν με πυραύλους Kinzhal στο στρατιωτικό αεροδρόμιο Starokostiantyniv
Η σύζυγος ενός Αμερικανού στρατιώτη ήταν αυτή που αποκάλυψε πως 5 ουκρανικά F-16 καταστράφηκαν από την επίθεση που εξαπέλυσαν οι Ρώσοι με πυραύλους Kinzhal κατά του ουκρανικού στρατιωτικού αεροδρομίου Starokonstantinov.
Ρωσικά ΜΜΕ υποστηρίζουν πως η Melania Malvin-Parker με αναρτήσεις της στα social media ήταν αυτή που αποκάλυψε τι συνέβη στο ουκρανικό αεροδρόρμιο, αναφέροντας πως ανάμεσα στους νεκρούς ήταν και ο σύζυγος της, Stephen.
«Ο Stephen είναι νεκρός.
Ο άντρας μου σκοτώθηκε…
Πέθανε εξαιτίας όλου αυτού του ηλίθιου προγράμματος για τους ξένους εκπαιδευτές» ανέφερε η Melania Malvin-Parker, κάνοντας λόγο για 5 κατεστραμμένα μαχητικά αεροσκάφη.
Σημειώνεται πως μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει καμία επίσημη επιβεβαίωση για την καταστροφή των F-16 ούτε από την Ουκρανία ούτε από τη Ρωσία.
Πληροφορίες από το κανάλι «Στρατιωτικές υποθέσεις» στο Telegram υποστηρίζουν πως οι ρωσικοί υπερηχητικοί πύραυλοι Kinzhal προκάλεσαν σημαντικές ζημιές σε καταφύγια στο στρατιωτικό αεροδρόμιο Starokostiantyniv, στο οποίο εκτιμάται ότι και μεταφέρθηκαν F-16 από την Ολλανδία.
Σημειώνεται ότι προηγούμενες πληροφορίες έκαναν λόγο για 4 κατεστραμμένα αεροσκάφη F-16.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης