Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ανεξέλεγκτη η δράση των καρτέλ στο Μεξικό – 11 ένοπλοι νεκροί σε συμπλοκή με αστυνομικούς

Ανεξέλεγκτη η δράση των καρτέλ στο Μεξικό – 11 ένοπλοι νεκροί σε συμπλοκή με αστυνομικούς

Οι ένοπλοι προσπάθησαν να διαφύγουν

Οι δυνάμεις της αστυνομίας των συνόρων του Μεξικού σκότωσαν 11 ένοπλους καρτέλ κατά τη διάρκεια μιας σειράς πυροβολισμών όπου ένοπλοι προσπάθησαν να τρομοκρατήσουν τους ντόπιους.
Οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν στην πολιτεία Nuevo Leon στα σύνορα του Μεξικού.
Οι επιθέσεις ξεκίνησαν την Τετάρτη στην πόλη General Teran, στο Nuevo Leon, όταν μια ομάδα ενόπλων έφτασε στο αστυνομικό τμήμα της πόλης και άρχισε να πυροβολεί στο κτίριο.
Από την πρώτη επίθεση δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί.
Οι ένοπλοι προσπάθησαν να διαφύγουν, αλλά οι αρχές ζήτησαν υποστήριξη και ξεκίνησαν επιχείρηση έρευνας σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν τους ένοπλους.

Corporaciones de #NuevoLeon informan que el saldo del enfrentamiento en Los Ramones fue de 11 agresores neutralizados, aseguraron al menos 6 camionetas, armas largas, radios y equipo táctico. pic.twitter.com/dAFQCeAbpP

— ElGuzman (@FuriaNegra77) September 26, 2024 >Σύμφωνα με ένα δελτίο ειδήσεων από την Πολιτειακή Αστυνομία του Nuevo Leon (γνωστή ως Civil Force), ώρες μετά την αρχική επίθεση, οι αστυνομικές δυνάμεις της πολιτείας συνάντησαν μια συνοδεία ενόπλων καρτέλ στην πόλη Los Ramones, ακριβώς βορειοανατολικά της μητροπολιτικής περιοχής του Μοντερέι.
Οι ένοπλοι προσπάθησαν να διαφύγουν και στη συνέχεια συγκρούστηκαν με τις αστυνομικές δυνάμεις σε μια μεγάλης κλίμακας ανταλλαγή πυροβολισμών όπου οι αρχές συνέλαβαν έναν ύποπτο και σκότωσαν 11 ένοπλους.
Οι αρχές κατέσχεσαν επίσης έξι οχήματα και πολλά όπλα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης