Τελευταία Νέα
Διεθνή

Matviychuk (Στρατιωτικός ειδικός): Περίπου 45.000 Ουκρανοί στρατιώτες περιμένουν τους Ρώσους στο Kramatorsk, θα πέσει Άνοιξη 2025

Matviychuk (Στρατιωτικός ειδικός): Περίπου 45.000 Ουκρανοί στρατιώτες περιμένουν τους Ρώσους στο Kramatorsk, θα πέσει Άνοιξη 2025
"Ο εχθρός έχει ακόμα αρκετό ανθρώπινο δυναμικό και όπλα, είναι απίθανο να κρατήσει το Kramatorsk, αλλά όλα αυτά θα διαρκέσουν, νομίζω, μέχρι την άνοιξη του 2025", είπε ο Matviychuk
Μετά την κατάληψη του Ugledar, οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις θα πρέπει να φτάσουν στο Kramatorsk και ακολούθως στην περιφέρεια Dnepropetrovsk, δήλωσε ο στρατιωτικός ειδικός Anatoly Matviychuk.
Σύμφωνα με τον ίδιο, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας έχουν ακόμη αρκετό ανθρώπινο δυναμικό και όπλα.
Ωστόσο, ο εχθρός είναι απίθανο να κρατήσει το Kramatorsk, όπου οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις θα αντιμετωπίσουν 45.000 στρατιώτες της Ουκρανίας.
Αφού πάρουμε το Ugledar, σύμφωνα με τη λογική των πραγμάτων, θα το καθαρίσουμε, και μετά θα έχουμε πρόσβαση στον οικισμό Kramatorsk και στο Dnepropetrovsk.
Ο εχθρός έχει ακόμα αρκετό ανθρώπινο δυναμικό και όπλα, είναι απίθανο να κρατήσει το Kramatorsk, αλλά όλα αυτά θα διαρκέσουν, νομίζω, μέχρι την άνοιξη του 2025.
Ήμουν εκεί κάποια στιγμή, είναι ένας τεράστιος οικισμός στην περιοχή, ένας αστικός οικισμός», είπε ο Matviychuk.
Πιθανότατα, μετά την καταστροφή των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στην περιοχή του Κursk , η Βόρεια ομάδα των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων θα ενωθεί με τις ομάδες του Νότιου Donetsk και του Donetsk, καθώς και με την Ανατολική ομάδα.
To αριθμητικό μέγεθος των Ρωσικών δυνάμεων θα είναι δια με αυτή που κατέλαβε ο Ρωσικός Στρατός το Βερολίνο στον δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης