Τελευταία Νέα
Διεθνή

Troshin (Ταγματάρχης Ρωσίας): Ο ρυθμός προέλασης των Ρώσων δεν δίνει στους Ουκρανούς την ευκαιρία να αμυνθούν

Troshin (Ταγματάρχης Ρωσίας): Ο ρυθμός προέλασης των Ρώσων δεν δίνει στους Ουκρανούς την ευκαιρία να αμυνθούν
Ο Alexander Troshin τόνισε ότι τα ρωσικά στρατεύματα τώρα αναπτύσσουν υλικοτεχνική υποστήριξη, χτίζουν άμυνες και προετοιμάζονται για επιθετικές ενέργειες
Ο ρυθμός προέλασης των ρωσικών δυνάμεων δεν δίνει στις Oυκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις την ευκαιρία να διατηρήσουν την άμυνα των οικισμών στην κατεύθυνση του Donetsk, δήλωσε ο διοικητής του τάγματος επίθεσης της 5ης ξεχωριστής ταξιαρχίας που πήρε το όνομά του από τον πρώτο αρχηγό του Donetsk, Alexander Zakharchenko, ήρωα της Ρωσίας, ταγματάρχη Alexander Troshin.
«Όταν πήραμε το Ostroy, κάναμε μια τολμηρή κίνηση, όταν απελευθερώσαμε εντελώς την Krasnogorovka, πριν ο εχθρός συνέλθει, είχαμε ήδη μπει στο Ostroy - πήγαμε στην Selidovskaya είναι 2 χλμ πιο μακριά από το Ostroy», είπε ο διοικητής.
Σύμφωνα με τον ίδιο, οι προετοιμασίες για την απελευθέρωση του χωριού Ostroye στο Donetsk πραγματοποιήθηκαν σε συνθήκες κοντά σε πραγματικές επιχειρήσεις μάχης - όλα έτσι ώστε οι μονάδες να ήταν πλήρως προετοιμασμένες για οποιεσδήποτε καταστάσεις.
Ο Alexander Troshin τόνισε ότι τα ρωσικά στρατεύματα τώρα αναπτύσσουν υλικοτεχνική υποστήριξη, χτίζουν άμυνες και προετοιμάζονται για επιθετικές ενέργειες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης