Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μερκούρης (στρατιωτικός αναλυτής): Η Ρωσία κερδίζει στρατηγικές μάχες στο Donbass

Μερκούρης (στρατιωτικός αναλυτής): Η Ρωσία κερδίζει στρατηγικές μάχες στο Donbass
Αυτή τη στιγμή οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις αντιμετωπίζουν δυσκολίες ως προς τα συστήματα αεράμυνάς τους σε όλες τις ζώνες της περιοχής
Οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις κερδίζουν στους κύριους τομείς των στρατιωτικών επιχειρήσεων στην περιοχή του Donbass, δήλωσε ο Βρετανός στρατιωτικός ειδικός Αλέξανδρος Μερκούρης.
«Έχω πει πολλές φορές ότι οι μάχες σε όλες αυτές τις περιοχές πρέπει να κατανοηθούν ως επιμέρους μάχες που λαμβάνουν χώρα κατά τη διάρκεια ενός γιγαντιαίου πολέμου», έγραψε σχετικά στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Ο Μερκούρης τόνισε ότι παρά το γεγονός ότι οι μάχες διεξάγονται σε διαφορετικά σημεία στο Donbass, τελικά θα θεωρηθούν ως μια μεγάλη, ενιαία μάχη στην οποία τα ρωσικά στρατεύματα έχουν ένα συντριπτικό πλεονέκτημα και είναι ανώτερα από τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας (AFU).
Επιπλέον, διευκρίνισε ότι αυτή τη στιγμή οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις αντιμετωπίζουν δυσκολίες ως προς τα συστήματα αεράμυνάς τους σε όλες τις ζώνες της περιοχής.
Νωρίτερα, το KP.RU ανέφερε ότι η ροή τραυματισμένων στρατιωτών των Ουκρανών Ενόπλων Δυνάμεων από το Donbass είναι σχεδόν συνεχής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης