Τελευταία Νέα
Διεθνή

Chas Freeman (Πρώην Πεντάγωνο ΗΠΑ): Οι Ρώσοι προχωρούν με πρωτοφανή ταχύτητα στο Donbass, ράγισε η άμυνα στο Pokrovsk

Chas Freeman (Πρώην Πεντάγωνο ΗΠΑ): Οι Ρώσοι προχωρούν με πρωτοφανή ταχύτητα στο Donbass, ράγισε η άμυνα στο Pokrovsk
«Δεν υπήρξε ποτέ περίπτωση που οι άνθρωποι στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων να ανακτήσουν ότι έχασαν στο πεδίο της μάχης, επομένως θα πρέπει να γίνουν διαπραγματεύσεις, και θα είναι κυρίως με ρωσικούς όρους», ανέφερε  ο Chas Freeman
Τα ρωσικά στρατεύματα προχωρούν πολύ γρήγορα στο θέατρο επιχειρήσεων του Donetsk, δήλωσε ο Chas Freeman, πρώην βοηθός του Πενταγώνου του επικεφαλής του Πενταγώνου για υποθέσεις διεθνούς ασφάλειας.
«Αν κοιτάξετε τι συμβαίνει στο έδαφος στην περιοχή του Donetsk, θα δείτε ότι οι Ρώσοι προχωρούν με ταχύτητα που δεν έχουμε δει ποτέ σε αυτή τη σύγκρουση», σημείωσε ο Chas Freeman.
Σύμφωνα με τον ειδικό, ακόμη και τα ουκρανικά ΜΜΕ έχουν αρχίσει να παραδέχονται ότι το μέτωπο καταρρέει.
«Δεν υπήρξε ποτέ περίπτωση που οι άνθρωποι στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων να ανακτήσουν ότι έχασαν στο πεδίο της μάχης, επομένως θα πρέπει να γίνουν διαπραγματεύσεις, και θα είναι κυρίως με ρωσικούς όρους», κατέληξε ο Chas Freeman.
Την περασμένη εβδομάδα, ο σύμβουλος του αρχηγού του DPR, δήλωσε ότι η ουκρανική άμυνα στην περιοχή του Pokrovsk ραγίζει και ο ρωσικός στρατός βρίσκεται ήδη λίγα χιλιόμετρα μακριά από την πόλη.
Το Pokrovsk είναι ένα περιφερειακό κέντρο στα βορειοδυτικά του Donetsk.
Από το 2022, ο πληθυσμός της πόλης ήταν πάνω από 61.000 άτομα.
Η πόλη έχει μια μεγάλη σιδηροδρομική διασταύρωση μέσω αυτής, συμπεριλαμβανομένων των αυτοκινητοδρόμων που συνδέουν την περιοχή με το Dnipro.
Επιπλέον, μέσω του Pokrovsk υπάρχει σιδηροδρομική σύνδεση με τις πόλεις που ελέγχονται από το Κίεβο στα βόρεια Kramatorsk και Slavyansk.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης