Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σοβαρή εξέλιξη: Επεκτάθηκε η ζώνη υποχρεωτικών εκκενώσεων στο Sumy

Σοβαρή εξέλιξη: Επεκτάθηκε η ζώνη υποχρεωτικών εκκενώσεων στο Sumy
Οι κάτοικοι στις περιοχές Krasnopolskaya, Belopolskaya, Miropolskaya, Yunakovskaya, Nikolaevskaya και Khotyn καλούνται να απομακρυνθούν άμεσα
Στην περιοχή του Sumy, όπου μαίνεται η σύγκορυση ανάμεσα στη Ρωσία και τον ουκρανικό στρατό, η ζώνη υποχρεωτικής εκκένωσης αμάχων από την ομώνυμη περιφέρεια επεκτάθηκε, αποκαλύπτει το ουκρανικό δίκτυο Strana, επικαλούμενο το περιφερειακό συμβούλιο της πόλης.
«Η ζώνη υποχρεωτικής εκκένωσης από την ομώνυμη περιφέρεια στην περιοχή Sumy έχει επεκταθεί», τονίζει η πηγή του δημοσιεύματος.
Συγκεκριμένα, οι κάτοικοι της πόλης Vorozhba, καθώς και των οικισμών των εδαφικών κοινοτήτων Krasnopolskaya, Belopolskaya, Miropolskaya, Yunakovskaya, Nikolaevskaya και Khotyn, που βρίσκονται στην περιοχή Sumy της Ουκρανίας, πρέπει να εκκενώσουν τα σπίτια τους.
Νωρίτερα, η ψηφιακή έκδοση της Pravda μετέδωσε δήλωση του ρωσικού Υπουργείου Άμυνας, σύμφωνα με την οποία Ρώσοι στρατιώτες έπληξαν εφεδρείες και θέσεις των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων σε 15 οικισμούς στην περιοχή Sumy.
Σημειώθηκε ότι ο ρωσικός στρατός κατάφερε να καταστρέψει ανθρώπινο δυναμικό και τεθωρακισμένα οχήματα του ουκρανικού στρατού.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης