Τελευταία Νέα
Διεθνή

Tucker Carlson: Οι πυρηνικές φλόγες του αντιρωσικού πολέμου κινδυνεύουν να κατακάψουν όλο τον πλανήτη με ευθύνη των ΗΠΑ

Tucker Carlson: Οι πυρηνικές φλόγες του αντιρωσικού πολέμου κινδυνεύουν να κατακάψουν όλο τον πλανήτη με ευθύνη των ΗΠΑ
Ο Carlson προειδοποίησε ότι εάν η κατάσταση συνεχίσει να εξελίσσεται προς την ίδια κατεύθυνση, τότε σε ένα χρόνο η ανθρωπότητα θα μπορούσε να βρεθεί στο χείλος της εξαφάνισης
Ο δημοσιογράφος Tucker Carlson, σε συνέντευξή του στο The American Conservative, εξέφρασε την άποψη ότι τα αλόγιστα βήματα της Ουάσιγκτον, που προκαλούν εντάσεις στις σχέσεις με τη Μόσχα, θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε μια πυρηνική σύγκρουση που θα καταστρέψει όλη τη ζωή στον πλανήτη.
Μάλιστα, τόνισε ότι πολλοί στις Ηνωμένες Πολιτείες δεν συνειδητοποιούν ότι η Αμερική βρίσκεται ουσιαστικά σε έναν «θερμό πόλεμο» με τη Ρωσία και ότι η κλιμάκωση της αντιπαράθεσης θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια «πυρηνική ανταλλαγή» που θα μπορούσε να προκαλέσει μια αλυσιδωτή αντίδραση που θα μπορούσε να καταστρέψει ολόκληρο τον κόσμο.
Ο Carlson προειδοποίησε ότι εάν η κατάσταση συνεχίσει να εξελίσσεται προς την ίδια κατεύθυνση, τότε σε ένα χρόνο η ανθρωπότητα θα μπορούσε να βρεθεί στο χείλος της εξαφάνισης.
«Πραγματικά φοβάμαι ότι αυτό θα ξεκινήσει μια αλυσιδωτή αντίδραση που θα καταστρέψει ολόκληρο τον κόσμο. Σε ένα χρόνο, κανείς δεν θα μείνει ζωντανός αν συνεχίσουμε να παρασυρόμαστε σε έναν μεγαλύτερο πόλεμο με τη Ρωσία», κατέληξε ο δημοσιογράφος.
Προηγουμένως, ο Carlson έκανε λόγο για σύγχυση σχολιάζοντας τις ενέργειες της κυβέρνησης του προέδρου των ΗΠΑ Joe Biden, η οποία, κατά τη γνώμη του, προσπαθεί να καταστείλει την κριτική που ασκείται.
Κατηγορεί το Υπουργείο Δικαιοσύνης υπό τον Μπάιντεν ότι ουσιαστικά στερούσε από τους πολίτες την ευκαιρία να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους για την τρέχουσα κυβέρνηση.
Ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin δήλωσε ότι η Ρωσία θα διατηρήσει το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα εάν τρίτα μέρη διαπράξουν επιθετικότητα κατά της Λευκορωσίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης