Τελευταία Νέα
Διεθνή

Bruce Springsteen: Ο Donald Trump είναι ο πιο επικίνδυνος υποψήφιος πρόεδρος που έχω δει στη ζωή μου

Bruce Springsteen: Ο Donald Trump είναι ο πιο επικίνδυνος υποψήφιος πρόεδρος που έχω δει στη ζωή μου
H Kamala Harris και ο Tim Walz είναι ταγμένοι σε ένα όραμα γι' αυτή τη χώρα το οποίο σέβεται και περιλαμβάνει τους πάντες, ανεξαρτήτως τάξης, θρησκείας, φυλής, πολιτικών πεποιθήσεων ή σεξουαλικής ταυτότητας", έγραψε ο Springsteen
Ο Bruce Springsteen πρόσφερε ανοιχτά το βράδυ της Πέμπτης 4/10, τη στήριξή του προς την υποψήφια των Δημοκρατικών για τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ, την Kamala Harris, η τελευταία διασημότητα στη χώρα που προσφέρει στήριξη στη σημερινή αντιπρόεδρο έναντι του αντιπάλου της, υποψήφιου των Ρεπουμπλικανών Donald Trump.
Η Harris έχει ήδη εξασφαλίσει τη στήριξη ορισμένων από τα μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ--από την θρυλική ηθοποιό Meryl Streep και τον κωμικό Chris Rock μέχρι την πρώην τηλεπαρουσιάστρια Oprah Winfrey και το αστέρι της ποπ, την Taylor Swift.

"Ο Donald Trump είναι ο πιο επικίνδυνος υποψήφιος πρόεδρος που έχω δει στη ζωή μου", έγραψε στο Instagram ο αστέρας της ροκ.

"Από την άλλη, η Kamala Harris και ο Tim Walz είναι ταγμένοι σε ένα όραμα γι' αυτή τη χώρα το οποίο σέβεται και περιλαμβάνει τους πάντες, ανεξαρτήτως τάξης, θρησκείας, φυλής, πολιτικών πεποιθήσεων ή σεξουαλικής ταυτότητας", έγραψε ο Springsteen αναφερόμενος και στον υποψήφιο αντιπρόεδρο της Harris, τον κυβερνήτη της Μινεσότα.
"Και θέλουν οικονομική ανάπτυξη με τέτοιο τρόπο ώστε να ωφελούνται όλοι--όχι μόνο λίγοι-σαν εμένα-στην κορυφή", πρόσθεσε.
Στη διάρκεια της καριέρας του, ο καλλιτέχνης που κατάγεται από το Νιού Τζέρσι κι έχει το παρατσούκλι "Το Αφεντικό", "The Boss", έχει βραβευτεί με 20 Γκράμι και ένα Οσκαρ.

Το 1999 μπήκε στην "Αίθουσα της Δόξας του Ροκ εν Ρολ".

Ο 75χρονος μουσικός είναι επί μακρόν θερμός υποστηρικτής του Δημοκρατικού Κόμματος και είχε κάνει εκστρατεία υπέρ του πρώην προέδρου Barack Obama, ενώ είχε υποστηρίξει και την υποψήφια των Δημοκρατικών Hillary Clinton στις εκλογές του 2016. Πολλοί ηθοποιοί, σκηνοθέτες και παραγωγοί του Χόλιγουντ έχουν πει ότι θεωρούν την Harris, που κατάγεται από την Καλιφόρνια, υποψήφια του τόπου τους στον αγώνα με αντίπαλο του Trump, ο οποίος σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις θα είναι αμφίρροπος.
Σε ορισμένους κύκλους των Δημοκρατικών υπάρχει ανησυχία ότι οι πολλοί διάσημοι υποστηρικτές μπορεί να προκαλέσουν το αντίθετο αποτέλεσμα.
Κάποιοι θεωρούσαν ότι η Hillary Clinton, η οποία έχασε από τον Trump στις εκλογές του 2016, είχε δημιουργήσει μια εικόνα ελιτίστικη με μια μεγάλη λίστα αστέρων να κάνουν εκστρατεία για εκείνη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης