Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν Araghchi στον Λίβανο: Μόνο ενωμένοι θα καταφέρουμε να συντρίψουμε τον εχθρό – Πάντα θα είμαστε στο πλευρό των μαχητών σας

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν Araghchi στον Λίβανο: Μόνο ενωμένοι θα καταφέρουμε να συντρίψουμε τον εχθρό – Πάντα θα είμαστε στο πλευρό των μαχητών σας

Ένα φορτίο 10 τόνων τροφίμων και φαρμάκων θα παρασχεθεί στον Λίβανο ως μέρος της ανθρωπιστικής βοήθειας του Ιράν

Σχετικά Άρθρα
Ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών Abbas Araghchi έφτασε στην πρωτεύουσα του Λιβάνου για να διατρανώσει προς όλες τις κατευθύνσεις πως το Ιράν στέκεται αλληλέγγυο στον Λίβανο και πώς μόνο ενωμένοι θα καταφέρουν να συντρίψουν τον εχθρό.
Το πρακτορείο ειδήσεων IRNA επικαλέστηκε τον εκπρόσωπο του ιρανικού υπουργείου Εξωτερικών Esmaeil Baghaei σε ανάρτησή του στον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι η ιρανική διπλωματική αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον Araghchi έφτασε στον Λίβανο, τονίζοντας ότι «το Ιράν είναι σταθερό στην αλληλεγγύη του προς τον γενναίο λιβανικό λαό».
«Η αντιπροσωπεία μας διευθύνεται από τον υπουργό Εξωτερικών Araghchi και περιλαμβάνει μέλη του Συμβουλίου Shura και τον επικεφαλής της Ερυθράς Ημισελήνου», πρόσθεσε ο Baghaei.
Ο Baghaei επεσήμανε ότι έχει προγραμματιστεί συνάντηση μεταξύ του Araghchi, του υπηρεσιακού πρωθυπουργού του Λιβάνου, Najib Mikati, και του προέδρου του κοινοβουλίου, Nabih Berri.
«Ένα φορτίο 10 τόνων τροφίμων και φαρμάκων θα παρασχεθεί στον Λίβανο ως μέρος της ανθρωπιστικής βοήθειας του Ιράν», σημείωσε ο Υπουργός.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης