Τελευταία Νέα
Διεθνή

Στις ΗΠΑ ο Gallant στις 9/10 για να συναντηθεί με τον Lloyd Austin

Στις ΗΠΑ ο Gallant στις 9/10 για να συναντηθεί με τον Lloyd Austin
Θα είναι η τρίτη επίσκεψη του Υπουργού Άμυνας του Ισραήλ στις ΗΠΑ από την έναρξη του πολέμου πριν από ένα έτος, μετά από ταξίδια τον Μάρτιο και τον Ιούνιο
Ο υπουργός Άμυνας Yoav Gallant θα ταξιδέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες αυτή την εβδομάδα και θα συναντηθεί με τον υπουργό Άμυνας Lloyd Austin την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2024 ανακοίνωσε το Πεντάγωνο τη Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024.
Θα είναι η τρίτη επίσκεψη του Gallant στις ΗΠΑ από την έναρξη του πολέμου πριν από ένα έτος, μετά από ταξίδια τον Μάρτιο και τον Ιούνιο.
Αναμένεται να συναντηθεί και με άλλα ανώτερα στελέχη της κυβέρνησης Biden, αν και δεν έχουν ανακοινωθεί άλλες συναντήσεις.
Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο από την ισραηλινή πλευρά.
Ο Gallant, που ευρέως θεωρείται φωνή σχετικής μετριοπάθειας, θεωρείται ως η «φιλικότερη» επαφή της κυβέρνησης Biden στην ισραηλινή κυβέρνηση, σε μια εποχή αυξανόμενης δυσπιστίας μεταξύ του προέδρου των ΗΠΑ Biden και του πρωθυπουργού Benjamin Netanyahu, οι οποίοι δεν έχουν μιλήσει εδώ και σχεδόν 50 ημέρες, παρά τις μεγάλες μεγάλες κρίσεις το διάστημα αυτό στη Μέση Ανατολή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης