Τελευταία Νέα
Διεθνή

Στα άκρα η σύγκρουση στη Μέση Ανατολή - IDF: Αναχαιτίστηκε πύραυλος που εκτοξεύτηκε από την Υεμένη προς το κεντρικό Ισραήλ

Στα άκρα η σύγκρουση στη Μέση Ανατολή - IDF: Αναχαιτίστηκε πύραυλος που εκτοξεύτηκε από την Υεμένη προς το κεντρικό Ισραήλ
Στα άκρα η σύγκρουση στη Μέση Ανατολή 
Σχετικά Άρθρα
Σύμφωνα με τις ισραηλινές δυνάμεις, μετά τους συναγερμούς που ενεργοποιήθηκαν σε διάφορες περιοχές στο κέντρο της χώρας, η Πολεμική Αεροπορία αναχαίτισε με επιτυχία έναν πύραυλο εδάφους-επιφανείας που εκτοξεύτηκε από την Υεμένη.

Δεν πήγε τόσο καλά

Νωρίτερα η Hezbollah εκτόξευσε ρουκέτες στη Χάιφα, την τρίτη μεγαλύτερη πόλη του Ισραήλ, καθώς ο ισραηλινός στρατός ανέφερε ότι περίπου 135 ρουκέτες εισήλθαν στο ισραηλινό έδαφος τη Δευτέρα στις 5 το απόγευμα.
Η Hezbollah, σύμμαχος της Hamas, είπε ότι στόχευσε μια στρατιωτική βάση νότια της Χάιφα με πυραύλους "Fadi 1" και αργότερα περιοχές βόρεια της Χάιφα σε μια δεύτερη ρίψη πυραύλων.
Είπε επίσης ότι εξαπέλυσε ένα άλλο χτύπημα στην Τιβεριάδα, 65 χλμ. (40 μίλια) μακριά στις ακτές της Θάλασσας της Γαλιλαίας.
Ανακοίνωση του ισραηλινού στρατού ανέφερε ότι πέντε ρουκέτες εκτοξεύθηκαν προς τη Χάιφα, επίσης σημαντικό λιμάνι της Μεσογείου, από τον Λίβανο και εκτοξεύτηκαν εναντίον τους αναχαιτιστές.
"Εντοπίστηκαν πεσμένα βλήματα στην περιοχή.
Το περιστατικό είναι υπό έλεγχο".
Δέκα άνθρωποι τραυματίστηκαν στην περιοχή της Χάιφα και άλλοι δύο νοτιότερα στο κεντρικό Ισραήλ.
Το Ισραήλ αναχαίτισε επίσης δύο μη επανδρωμένα αεροσκάφη που εκτοξεύθηκαν νωρίς τη Δευτέρα από τα ανατολικά μετά από σειρήνες που ακούστηκαν στις κεντρικές περιοχές του Rishon Lezion και του Palmachim, δήλωσε ο στρατός.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης