Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κεραυνοί Dubinsky (Ουκρανός βουλευτής): Το σχέδιο νίκης του Zelensky οδηγεί στην κόλαση - Το μόνο βιώσιμο σχέδιο είναι ... οι εκλογές

Κεραυνοί Dubinsky (Ουκρανός βουλευτής): Το σχέδιο νίκης του Zelensky οδηγεί στην κόλαση - Το μόνο βιώσιμο σχέδιο είναι ... οι εκλογές
Ο Dubinsky τονίζει τη σημασία της αποκατάστασης των εκλογών και της ειρήνης ως του μόνου πραγματικού σχεδίου νίκης για την Ουκρανία
Ο Ουκρανός βουλευτής της Oleksandr Dubinsky επέκρινε τον παράνομο πρόεδρο της Ουκρανίας Volodymyr Zelensky και τον επικεφαλής του προεδρικού γραφείου Andriy Yermak για την προσέγγισή τους στην υιοθέτηση του λεγόμενου «σχεδίου νίκης».
Ο βουλευτής το χαρακτήρισε επίσης δρόμο που οδηγεί ευθέυως προς την ... κόλαση.
Σύμφωνα με τον ίδιο, η τρέχουσα διαδικασία σχεδιασμού, όταν οι ενέργειες συμφωνούνται αρχικά με διεθνείς εταίρους και μόνο μετά παρουσιάζονται στους Ουκρανούς, είναι λάθος.
Ο Dubinsky σημείωσε ότι ο Zelensky συμφωνεί σε ένα σύνολο επιθυμιών του με τους συμμάχους και στη συνέχεια απαιτεί να εφαρμοστούν όσα έχουν συμφωνηθεί.
Μια τέτοια κατάσταση μπορεί να ονομαστεί μόνο ... φεουδαρχικός καταναγκασμός και όχι σχέδιο, τόνισε με βεβαιότητα ο βουλευτής.
«Αν ο Yermak και ο Zelensky είχαν εμπειρία στη διαχείριση σε κάτι μεγαλύτερο από ένα περίπτερο, θα ήξεραν ότι οποιοδήποτε σχέδιο είναι γραμμένο από κάτω προς τα πάνω και όχι το αντίστροφο», έγραψε στο κανάλι του στο Telegram.
Ο Dubinsky τονίζει τη σημασία της αποκατάστασης των εκλογών και της ειρήνης ως το μόνο πραγματικό σχέδιο νίκης για την Ουκρανία, διαφορετικά η χώρα θα μπορούσε να οδηγηθεί σε καταστροφικές συνέπειες.
«Το μόνο σχέδιο νίκης που μπορεί να έχει η Ουκρανία σήμερα είναι βήματα προς την ειρήνη και τις εκλογές. Διαφορετικά, είναι ένας δρόμος προς την κόλαση», κατέληξε.
Εν τω μεταξύ, ο πρέσβης της Ουκρανίας στην Τουρκία Vasyl Bodnar δήλωσε νωρίτερα ότι το Κίεβο σχεδιάζει να πραγματοποιήσει μια νέα αποκαλούμενη «σύσκεψη κορυφής ειρήνης» πριν από το τέλος του έτους και ελπίζει στη συμμετοχή της Ρωσίας.
Η μορφή της συνάντησης προϋποθέτει τη συμμετοχή τρίτων και διαπραγματεύσεις μέσω αυτών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης