Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ - Σκάνδαλο σεξουαλικών επιθέσεων κλονίζει τη CIA - Τσουνάμι καταγγελιών από γυναίκες αξιωματούχους

ΗΠΑ - Σκάνδαλο σεξουαλικών επιθέσεων κλονίζει τη CIA - Τσουνάμι καταγγελιών από γυναίκες αξιωματούχους
Ειδικοί της CIA έχουν ήδη διεξάγει εσωτερική έρευνα για να διαπιστώσουν όλες τις λεπτομέρειες και τα περιστατικά βίας που έχουν αναφερθεί από γυναίκες
Η CIA, η Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών των ΗΠΑ  έχει δεχθεί πλήθος καταγγελιών από γυναίκες υπαλλήλους της σχετικά με σεξουαλική βία και παρενόχληση, αποκαλύπτει το CNN, επικαλούμενο υπαλλήλους της υπηρεσίας.
Σύμφωνα με αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, ειδικοί της CIA έχουν ήδη διεξάγει εσωτερική έρευνα για να διαπιστώσουν όλες τις λεπτομέρειες και τα περιστατικά βίας που έχουν αναφερθεί από γυναίκες.
Όπως καταμαρτυρούν τα σχετικά ευρήματα, το 28% των γυναικών υπαλλήλων που συμμετείχαν στην έρευνα δήλωσαν ότι είχαν βρεθεί τουλάχιστον μία φορά σε "σεξουαλικά εχθρικό εργασιακό περιβάλλον", το 9% ανέφερε ότι είχαν υπάρξει θύματα σεξουαλικών πράξεων τον τελευταίο χρόνο, ενώ άλλο ένα 7% ανέφερε "ανεπιθύμητες σεξουαλικές σχέσεις ή παρενόχληση" στη δουλειά.
Ωστόσο, το CNN δεν είναι βέβαιο ότι τα αποτελέσματα είναι 100% αξιόπιστα, καθώς η έρευνα ήταν εθελοντική και μόνο το 25% των υπαλλήλων της CIA συμφώνησαν να απαντήσουν σε όλες τις ερωτήσεις.
Είναι πιθανό η πλήρης εικόνα να είναι πολύ χειρότερη, καθώς συχνά τα θύματα βίας δεν αναφέρουν το πρόβλημά τους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης