Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κτηνωδία - Το Ισραήλ βομβάρδισε σχολείο στη Γάζα – 28 νεκροί, 54 τραυματίες

Κτηνωδία - Το Ισραήλ βομβάρδισε σχολείο στη Γάζα – 28 νεκροί, 54 τραυματίες
Ο παλαιστινιακός Ερυθρός Σταυρός ανακοίνωσε ότι κατέγραψε 28 θανάτους και πάνω από 50 τραυματίες, μεταξύ των οποίων γυναίκες και παιδιά
Τραγικός είναι ο απολογισμός της αεροπορικής επίθεσης των Ισραηλινών σε σχολείο στην Deir Al-Balah, στην κεντρική Γάζα όπου είχαν βρει καταφύγιο εκτοπισμένοι Παλαιστίνιοι.
Ο παλαιστινιακός Ερυθρός Σταυρός ανακοίνωσε ότι κατέγραψε 28 θανάτους και πάνω από 50 τραυματίες, μεταξύ των οποίων γυναίκες και παιδιά.
Επιπλέον, τρία νοσοκομεία στα βόρεια ειδοποιήθηκαν να εκκενώσουν θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή των ασθενών, λένε οι γιατροί. Το χτύπημα, κατά το οποίο τραυματίστηκαν πολλοί ακόμη, συνέβη στην πόλη Deir Al-Balah.
Ο ισραηλινός στρατός από τη πλευρά του ανακοίνωσε ότι εξαπέλυσε αεροπορική επίθεση «ακριβείας» κατά «τρομοκρατών» σε διοικητικό κέντρο που βρισκόταν σε κτίρια που προηγουμένως χρησιμοποιούνταν ως σχολείο.
«Πρόκειται για ένα ακόμη παράδειγμα της συστηματικής κατάχρησης της μη στρατιωτικής υποδομής από την τρομοκρατική οργάνωση Hamas, κατά παράβαση του διεθνούς δικαίου», ανέφερε η στρατιωτική ανακοίνωση.
Η Hamas αρνείται τους ισχυρισμούς αυτούς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης