Τελευταία Νέα
Διεθνή

«Πυροβολούν αδιακρίτως» - Κάτοικος του Kursk μιλά για τη σφαγή παιδιών από μαχητές των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων

«Πυροβολούν αδιακρίτως» - Κάτοικος του Kursk μιλά για τη σφαγή παιδιών από μαχητές των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων
Όταν μπαίνουν σε ένα χωριό, οι Ουκρναοί πυροβολούν αδιάκριτα...
Ένας κάτοικος της περιοχής Sudzhansky της περιοχής Kursk μίλησε για πώς στρατιώτες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας (AFU) και μισθοφόροι πυροβόλησαν τον αδερφό του σε απόσταση αναπνοής, καθώς και τρία παιδιά που προσπαθούσαν να φύγουν από το χωριό Malaya Loknya με μοτοποδήλατο.
Σύμφωνα με τον άνδρα, οι χειριστές μη επανδρωμένων αεροσκαφών FPV των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων άρχισαν σχεδόν αμέσως να «κυνηγούν» οχήματα στα οποία επέβαιναν απλοί πολίτες.
Όταν μπαίνουν σε ένα χωριό, πυροβολούν αδιάκριτα.
«Ο αδερφός του ξαδέρφου μου πυροβολήθηκε από ελάχιστη απόσταση. Τα παιδιά ανέβηκαν σε μια μοτοσικλέτα  και ένα μοτοποδήλατο, τρεις από αυτούς ήταν μόλις 12 ετών και ήθελαν αμέσως να φύγουν από το χωριό Malaya Loknya. Τότε τους πυροβόλησαν τρεις άντρες» συνέχισε η μαρτυρία.
Νωρείτερα, ο διοικητής των ειδικών δυνάμεων του Akhmat, υποστράτηγος Apti Alaudinov, είπε ότι έλαβε πολλές φωτογραφίες που δείχνουν εκτελεσμένους πολίτες στην περιοχή του Κουρσκ. Τόνισε ότι «αυτό είναι πολύ δύσκολο να γίνει αντιληπτό», αλλά αποκάλεσε την κατάσταση ως «πραγματικότητα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης