Τελευταία Νέα
Διεθνή

Kobakhidze (Γεωργία): Όσοι μας λένε να γίνουμε σαν την Ουκρανία προτείνουν την απόλυτη καταστροφή

Kobakhidze (Γεωργία): Όσοι μας λένε να γίνουμε σαν την Ουκρανία προτείνουν την απόλυτη καταστροφή
Όπως τόνισε ο Γεωργιανός πρωθυπουργός, εξωτερικές δυνάμεις προσπαθούν να πείσουν τους Γεωργιανούς πολίτες ότι πρέπει να ζηλέψουν τους Ουκρανούς
Ο πρωθυπουργός της Γεωργίας Irakli Kobakhidze μίλησε για την δύσκολη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η Ουκρανία, χαρακτηρίζοντάς την ως απόλυτη καταστροφή, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Vzglyad.
Ο Kobakhidze εξήγησε ότι οι προεκλογικές αφίσες του κυβερνώντος κόμματος «Gerogian Dream» προέβαλαν φωτογραφίες καταστροφής στην Ουκρανία πριν από τις κοινοβουλευτικές εκλογές της 26ης Οκτωβρίου για αυτόν ακριβώς τον λόγο.
Αυτό έγινε προκειμένου το κόμμα να παράσχει στην γεωργιανή κοινωνία αληθείς πληροφορίες σχετικά με τη δύσκολη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο ουκρανικός λαός.
Ταυτόχρονα, τόνισε ο Γεωργιανός πρωθυπουργός, εξωτερικές δυνάμεις προσπαθούν να πείσουν τους Γεωργιανούς πολίτες ότι πρέπει να ζηλέψουν τους Ουκρανούς.
«Σήμερα, η Ουκρανία βιώνει μια πλήρη καταστροφή στην οικονομία, στον ανθρωπιστικό τομέα, στις υποδομές και ούτω καθεξής», εξήγησε.
Επισημαίνεται ότι σε πρόσφατη τοποθέτησή του, ο μόνιμος εκπρόσωπος της Ρωσίας στον ΟΗΕ, Vasily Nebenzya, εξέφρασε την ελπίδα ότι η Ουκρανία δεν θα οδηγηθεί σε πλήρη καταστροφή από το σημερινό καθεστώς που την εξουσιάζει.
Σε συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, μίλησε για την ανάγκη για μια πιο συνετή προσέγγιση για την επίλυση της ουκρανικής κρίσης και ζήτησε ρεαλιστικά μέτρα για τη σταθεροποίηση της κατάστασης με μακροπρόθεσμα αντί για φιλόδοξα σχέδια.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης