Τελευταία Νέα
Διεθνή

Kobakhidze (Πρωθυπουργός Γεωργίας): Πλήρης η καταστροφή στην Ουκρανία – Εμείς θέλουμε ειρήνη

Kobakhidze (Πρωθυπουργός Γεωργίας): Πλήρης η καταστροφή στην Ουκρανία – Εμείς θέλουμε ειρήνη
Ο πόλεμος στην Ουκρανία κυριαρχεί στην προεκλογική εκστρατεία στη Γεωργία εν όψει της κάλπης της 26ης Οκτωβρίου
Η οικονομική και ανθρωπιστική κατάσταση στην Ουκρανία είναι μια πλήρης καταστροφή, δήλωσε ο πρωθυπουργός της Γεωργίας Irakli Kobakhidze.
Στα τέλη Σεπτεμβρίου, το κυβερνών κόμμα «Γεωργιανό Όνειρο - Δημοκρατική Γεωργία» κυκλοφόρησε μια προεκλογική διαφήμιση που αντιπαραβάλλει το βίντεο της καταστροφής που προκλήθηκε από στρατιωτικές επιχειρήσεις στην Ουκρανία με την ειρήνη στη Γεωργία.
Το βίντεο που σχετίζεται με την Ουκρανία συνοδεύεται από μια λεζάντα που λέει «Όχι στον πόλεμο», ενώ μια άλλη στην άλλη πλευρά της οθόνης λέει: «Επιλέξτε την ειρήνη».
Το κόμμα έβαλε επίσης αφίσες σε όλη τη χώρα με εικόνες από το βίντεο.
«Κάποιοι είναι νευρικοί εξαιτίας αυτών των αφισών και του βίντεο για έναν μόνο λόγο: εδώ και δυόμισι χρόνια, κρύβουν από τον λαό τι συμβαίνει στην Ουκρανία, ενώ η οικονομική, ανθρωπιστική κατάσταση και η κατάσταση των υποδομών εκεί είναι μια πλήρης καταστροφή», είπε ο Kobakhidze στον τηλεοπτικό σταθμό Imedi.
Οι αφίσες, που αναρτήθηκαν στην πρωτεύουσα της Γεωργίας, Τιφλίδα και άλλες πόλεις, δείχνουν κατεστραμμένα σπίτια, γέφυρες, σχολεία, εκκλησίες και άλλα κτίρια στο Artyomovsk ( Bakhmut στην Ουκρανία), στο Kharkiv, στο Chernigov, στη Μαριούπολη, στο Irpen και στο Donetsk.
Η προεκλογική εκστρατεία έχει προκαλέσει επικρίσεις τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης