Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η Βρετανία ανησυχεί για την Ουκρανία λόγω χειμώνα – O Starmer φοβάται πλήρη κατάρρευση πριν το 2025

Η Βρετανία ανησυχεί για την Ουκρανία λόγω χειμώνα – O Starmer φοβάται πλήρη κατάρρευση πριν το 2025
Ο Βρετανός πρωθυπουργός φιλοξένησε τον Zelensky στη Downing Street  προκειμένου να συζητήσουν το σχέδιο νίκης του για την Ουκρανία
Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Keir Starmer είχε συνομιλίες με τον Ουκρανό πρόεδρο Volodymyr Zelensky στο Λονδίνο, συζητώντας την υποστήριξη προς το Κίεβο, ανέφερε σε ανακοίνωσή της η βρετανική κυβέρνηση.
«Ο πρωθυπουργός φιλοξένησε τον πρόεδρο Zelensky στη Downing Street το πρωί (10/10/2024) προκειμένου να συζητήσουν το σχέδιο νίκης του για την Ουκρανία.
Ο πρωθυπουργός είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από τον πρόεδρο και υπογράμμισε τη σταθερή δέσμευση του Ηνωμένου Βασιλείου σε μια κυρίαρχη Ουκρανία», αναφέρεται στην ανακοίνωση.
«Κοιτάζοντας προς το χειμώνα και τις προκλήσεις που θα φέρει, συμφώνησαν και οι δύο στην ανάγκη να διασφαλιστεί ότι η Ουκρανία θα βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή θέση.
Οι ηγέτες συζήτησαν επίσης το μακροπρόθεσμο μέλλον της Ουκρανίας και τον τρόπο με τον οποίο θα υποστηρίξουν την στην ασφάλεια της χώρας σήμερα και εκείνη της Ευρώπης για τις επόμενες γενιές», σημειώνεται στην ανακοίνωση.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης