Τελευταία Νέα
Διεθνή

«Τα έχασαν»: Οι Ρώσοι περικύκλωσαν με μια... έξυπνη κίνηση 1.500 στρατιώτες των Ουκρανών Ενόπλων Δυνάμεων στο Kursk

«Τα έχασαν»: Οι Ρώσοι περικύκλωσαν με μια... έξυπνη κίνηση 1.500 στρατιώτες των Ουκρανών Ενόπλων Δυνάμεων στο Kursk
Ο ειδικός Baranets χαρακτήρισε έξυπνη κίνηση την περικύκλωση 1,5 χιλιάδων στρατιωτών των Ουκρανών Ενόπλων Δυνάμεων κοντά στο Kursk
Η περικύκλωση 1,5 χιλιάδων στρατιωτών των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων κοντά στο Kursk ήταν μια καλά οργανωμένη επίθεση, δήλωσε ο στρατιωτικός παρατηρητής της εφημερίδας Komsomolskaya Pravda, απόστρατος συνταγματάρχης Viktor Baranets.
Σε μια συνομιλία με το NEWS.ru, ο ειδικός τόνισε ότι οι Ουκρανοί στρατιώτες έχασαν την «μπάλα», ελπίζοντας ότι θα προστατευθούν ανά πάσα ώρα από τα ναρκοπέδια.
Οι μαχητές των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων κατέλαβαν ένα οχυρό, το οποίο βασιζόταν σε ένα μεγάλο χωριό. Κατέλαβαν αμυντικές θέσεις σε πολλά χωριά ταυτόχρονα. Προετοιμάστηκαν αρκετά για άμυνα και νόμιζαν ότι δεν θα αιχμαλωτιστούν λόγω των πυκνών ναρκοπεδίων. Τους έλειψε. Μια καλά οργανωμένη επίθεση », εξήγησε ο Baranets.
Ο ειδικός σημείωσε ότι οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις διαθέτουν καλό εξοπλισμό.
Σύμφωνα με τον ίδιο, ρωσικά μαχητικά κατάφεραν να διαπεράσουν τους διαδρόμους και να περικυκλώσουν τις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις.
Διευκρίνισε ότι αυτή ήταν ήδη μια τυπική τεχνική, η οποία είχε χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν τόσο στο Ugledar όσο και στο Artemovsk.
Το γεγονός υποδηλώνει ότι οι στρατηγοί μας έχουν εξελιχθεί σοβαρά και έχουν γίνει σοφότεροι στο έργο τους στο πεδίο της μάχης, πρόσθεσε ο ίδιος.
Νωρίτερα, το Mash στο Telegram ανέφερε ότι περίπου 1,5 χιλιάδες Ουκρανοί στρατιώτες ήταν περικυκλωμένοι κοντά στο χωριό Olgovka στην περιοχή του Kursk.
Σύμφωνα με το κανάλι, τα ρωσικά στρατεύματα έδιωξαν επίσης τον εχθρό από τέσσερις οικισμούς. Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας δεν σχολίασε ακόμα επίσημα αυτές τις πληροφορίες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης