Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σενάριο τρόμου από Bild: Νούμερο ένα στόχος Πολωνίας και βαλτικών χωρών η Αγία Πετρούπολη - Έρχεται κοινή επίθεση στη Ρωσία

Σενάριο τρόμου από Bild: Νούμερο ένα στόχος Πολωνίας και βαλτικών χωρών η Αγία Πετρούπολη - Έρχεται κοινή επίθεση στη Ρωσία
Θα επιτεθούμε απευθείας στην Αγία Πετρούπολη, διαβεβαιώνει ο Πολωνός αρχιστράτηγος Rajmund Andrzejczak
Ένα σενάριο τρόμου φέρνει στην επιφάνεια η γερμανική Bild αποκαλύπτοντας ότι οι στρατοί της Πολωνίας, καθώς και των χωρών της Βαλτικής εξετάζουν σενάρια επίθεσης στην Αγία Πετρούπολη, εφόσον ξεσπάσει ολοκληρωτικός πόλεμος με τη Ρωσία.
Μάλιστα, το γερμανικό έντυπο παραθέτει τη γνώμη του Kęstutis Budrys, συμβούλου του επικεφαλής της Λιθουανίας για θέματα εθνικής ασφάλειας, ο οποίος ισχυρίζεται ότι, μετά τη λήξη της σύγκρουσης στην Ουκρανία, η Ρωσία ενδέχεται να στραφεί προς τις βαλτικές χώρες και την Πολωνία.
Κατά τον ίδιο, η πιθανότητα ενός τέτοιου σεναρίου θα αυξηθεί κατακόρυφα εάν η Λευκορωσία εμπλακεί κι αυτή σε τυχόν σύγκρουση.

«Θα επιτεθούμε απ' ευθείας στην Αγία Πετρούπολη»

Σύμφωνα με τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου της Πολωνίας, Rajmund Andrzejczak, εάν η Ρωσία παραβιάσει τα σύνορα με τη Λιθουανία, θα υπάρξει άμεση απάντηση ακόμα και «μέσα στο πρώτο λεπτό», με όλους τους στρατηγικούς στόχους σε ακτίνα 300 χιλιομέτρων να ... «καταστρέφονται πάραυτα».
Θα επιτεθούμε απευθείας στην Αγία Πετρούπολη, διαβεβαιώνει ο Πολωνός αρχιστράτηγος.

118654189_2832208260398856_720274283427102801_n.jpg
Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου της Πολωνίας, Rajmund Andrzejczak

Πρόσφατα το πολωνικό έντυπο Do Rzeczy ανέφερε ότι η κλιμάκωση της σύγκρουσης στην Ουκρανία εξυπηρετεί τα συμφέροντα των ΗΠΑ και της Γαλλίας, ενώ η Πολωνία ωθείται συνεχώς προς πόλεμο με τη Ρωσία.
Η έκδοση σημείωσε ότι η όλη ρητορική των Πολωνών πολιτικών εδράζεται στην πεποίθηση ότι η Ρωσία όχι μόνο μπορεί, αλλά και σκοπεύει να επιτεθεί στη χώρα τους.
Από την πλευρά του, ο πολιτικός αναλυτής της Komsomolskaya Pravda, Yevgeny Umerenkov, τόνισε ότι η Βαρσοβία ξεπερνά κάθε όριο με τις ρωσοφοβικές δηλώσεις και τις διπλωματικές ενέργειές της, ζητώντας κυριολεκτικά μια ... «απάντηση».

df.JPG

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης