Τελευταία Νέα
Διεθνή

Βόμβα Donald Trump - Ζήτησε εσπευσμένα πρόσθετα μέτρα ασφαλείας - «Το Ιράν θέλει να με σκοτώσει»

Βόμβα Donald Trump - Ζήτησε εσπευσμένα πρόσθετα μέτρα ασφαλείας - «Το Ιράν θέλει να με σκοτώσει»
Το επιτελείο του Trump ισχυρίζεται ότι το Ιράν σχεδιάζει να σκοτώσει τον Ρεπουμπλικάνο πολιτικό
Ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ Donald Trump, ζήτησε τη χρήση στρατιωτικών αεροσκαφών και την επιβολή περιορισμών στις πτήσεις πάνω από τα σπίτια του λόγω ... υποτιθέμενης απειλής από το Ιράν, όπως αποκάλυψε η Washington Post.
Το αίτημα έγινε από την εκστρατεία του Trump, μετά από πληροφορίες που φέρεται να έλαβαν οι σύμβουλοί του.
Σε αυτά τα μηνύματα υποστηριζόταν ότι το Ιράν σχεδίαζε να σκοτώσει τον Ρεπουμπλικάνο πολιτικό.
«Η εκστρατεία του Donald Trump ζήτησε στρατιωτικά αεροσκάφη για τις μετακινήσεις του κατά τις τελευταίες εβδομάδες της εκστρατείας, επέκταση των περιορισμών στις πτήσεις πάνω από τις κατοικίες και τις συγκεντρώσεις του, τοποθέτηση αλεξίσφαιρου γυαλιού σε επτά πολιτείες-κλειδιά για χρήση κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου και διάθεση στρατιωτικών οχημάτων για τη μεταφορά του Trump», τονίζει σχετικά το ρεπορτάζ της Washington Post.
Επιπλέον, σημειώνεται ότι ο Trump και οι συνεργάτες του δηλώνουν απογοητευμένοι με την Μυστική Υπηρεσία των ΗΠΑ, κυρίως λόγω της αδυναμίας της να παράσχει επαρκές επίπεδο προστασίας, ιδιαίτερα κατά τις τελευταίες εβδομάδες της προεκλογικής εκστρατείας.
Προηγουμένως, ο Trump είχε μιλήσει για την πιθανότητα διεξαγωγής ενός δεύτερου debate με την Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, Kamala Harris, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θα δώσει στην ανθυποψήφιά του την ευκαιρία για μια ρεβάνς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης