Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οφθαλμόν αντί οφθαλμού από την Hezbollah κατά του Ισραήλ: Προειδοποιεί για χτυπήματα σε κτίρια και βάσεις διαμονής αξιωματικών

Οφθαλμόν αντί οφθαλμού από την Hezbollah κατά του Ισραήλ: Προειδοποιεί για χτυπήματα σε κτίρια και βάσεις διαμονής αξιωματικών
Οι περιοχές στο βόρειο Ισραήλ είναι στόχοι για τους πυραύλους και τις αεροπορικές δυνάμεις της Ισλαμικής Αντίστασης και προειδοποιούμε τους εποίκους να μην βρίσκονται κοντά σε αυτές τις στρατιωτικές συγκεντρώσεις για την ασφάλειά τους μέχρι νεωτέρας, ανακοίνωσε η Ισλαμική Αντίσταση, ο στρατιωτικός βραχίονας του κινήματος, στο Telegram.
Το λιβανέζικο κίνημα Hezbollah ανακοίνωσε το Σάββατο 12/10 ότι θα στοχεύσει κτίρια κατοικιών και βάσεις στο βόρειο Ισραήλ που χρησιμοποιούνται από τον ισραηλινό στρατό και προειδοποίησε τους πολίτες να μείνουν μακριά μέχρι νεοτέρας.
«Ο «ισραηλινός» εχθρικός στρατός χρησιμοποιεί τα σπίτια των εποίκων σε ορισμένους οικισμούς στη βόρεια κατεχόμενη Παλαιστίνη ως σημεία συγκέντρωσης για τους αξιωματικούς και τους στρατιώτες του και οι στρατιωτικές του βάσεις που διαχειρίζονται την επίθεση κατά του Λιβάνου βρίσκονται σε γειτονιές οικισμών σε μεγάλες κατεχόμενες πόλεις όπως η Χάιφα, η Ταμπαράγια [Τιβέριας] και η Άκρα [Άκκα]. 
Οι οικισμοί που βρίσκονται στο βόρειο Ισραήλ, επί του παρόντος είναι έρημοι λόγω των επιθέσεων της Hezbollah, αλλά κατοικούνται έως ότου το Ισραήλ σταματήσει να μάχεται εναντίον της Λωρίδας της Γάζας και του Λιβάνου, πρόσθεσε το κίνημα.

Αυτές οι περιοχές είναι στόχοι για τους πυραύλους και τις αεροπορικές δυνάμεις της Ισλαμικής Αντίστασης και προειδοποιούμε τους εποίκους να μην βρίσκονται κοντά σε αυτές τις στρατιωτικές συγκεντρώσεις για την ασφάλειά τους μέχρι νεωτέρας, ανακοίνωσε η Ισλαμική Αντίσταση, ο στρατιωτικός βραχίονας του κινήματος, στο Telegram.
Από την 1η Οκτωβρίου, το Ισραήλ διεξάγει χερσαία επιχείρηση κατά της Hezbollah στο νότιο Λίβανο, ενώ συνεχίζει τις αεροπορικές επιδρομές.
Οι νεκροί από τα ισραηλινά χτυπήματα ξεπέρασαν τους 2.000. Παρά τις απώλειες, η Hezbollah πολεμά επί τόπου τα ισραηλινά στρατεύματα και εκτοξεύει ρουκέτες πέρα ​​από τα σύνορα. Το Ισραήλ λέει ότι ο κύριος στόχος του είναι να δημιουργήσει συνθήκες για την επιστροφή 60.000 κατοίκων που διέφυγαν από τους βομβαρδισμούς στο βόρειο Ισραήλ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης