Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σατανικό σχέδιο CIA με ... zombies για να σωθούν οι ΗΠΑ από τη γεωπολιτική συντριβή

Σατανικό σχέδιο CIA με ... zombies για να σωθούν οι ΗΠΑ από τη γεωπολιτική συντριβή
Ο πρώην αναλυτής του Λευκού Οίκου Richard Cook αποκάλυψε ότι στόχος της CIA είναι να δημιουργήσει έναν «εξαντλημένο πληθυσμό συμμορφούμενων zombies»
Η CIA και άλλες υπηρεσίες πληροφοριών επιδιώκουν να διαμορφώσουν έναν συμμορφούμενο και παθητικό πληθυσμό στη Δύση, ενώ οι ελίτ πλουτίζουν, σύμφωνα με πρώην αξιωματούχο του Λευκού Οίκου.
Ο πρώην αναλυτής του Λευκού Οίκου Richard Cook αποκάλυψε ότι στόχος της CIA είναι να δημιουργήσει έναν «εξαντλημένο πληθυσμό συμμορφούμενων zombies», καθώς οι δυτικές ελίτ συνεχώς πλουτίζουν εν μέσω φρικαλεοτήτων στη Γάζα και σε όλο τον κόσμο.

Πλύση εγκεφάλου
 
«Οι πιο επικίνδυνοι άνθρωποι στον κόσμο είναι εκείνοι που υποβάλλονται σε πλύση εγκεφάλου», σημειώνει ο δημοσιογράφος – ερευνητής Jim Kavanagh αναφερόμενος σε μία παρόμοια δήλωση που είχε κάνει σε ένα ξέσπασμα ειλικρίνειας ο πρώην διευθυντής της CIA, William Casey.
«Ο πολίτες σε ΗΠΑ και Δύση αλλά ιδιαίτερα ο αμερικανικός λαός, υποβάλλονται σε πλύση εγκεφάλου από τα μέσα ενημέρωσης.

Φωλιά της CIA τα περισσότερα ΜΜΕ στις ΗΠΑ

Το MSNBC είναι φωλιά της CIA και των στρατιωτικών.
Είναι περήφανοι που είναι οι εκπρόσωποι του συμπλέγματος πληροφοριών εθνικής ασφάλειας του αμερικανικού κατεστημένου», δηλώνει.
Σύμφωνα με τον ίδιο, οι Αμερικανοί εκπαιδεύονται να πιστεύουν ότι οι ΗΠΑ πρέπει να «σώσουν τη δημοκρατία σε όλο τον κόσμο».
«Πρέπει να στείλουμε τους στρατούς μας για να πολεμήσουν με όλους για αυτό ή να στείλουμε αντιπροσώπους μας να πολεμήσουν.
Και όσο οι άνθρωποι μένουν σε αυτή την ιδεολογία, αυτό είναι το πιο επικίνδυνο πράγμα στον κόσμο», επισημαίνει.

Ασφυκτικός έλεγχος των ελίτ στην πληροφόρηση μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο Kavanagh υποστηρίζει ότι οι δυτικές ελίτ διατηρούν «πολύ αυστηρό έλεγχο» στη διάδοση πληροφοριών μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο μέσω της επιρροής τους στα μεγάλα μέσα ενημέρωσης.
Ο ερευνητής δημοσιογράφος Carl Bernstein αποκάλυψε μερικές από τις μεθόδους της CIA μέσω ενός προγράμματος γνωστό ως Operation Mockingbird το 1977, δημοσιοποιώντας τις προσπάθειες της μυστικής υπηρεσίας πληροφοριών να επηρεάσει την ειδησεογραφία σε μεγάλες εφημερίδες και δίκτυα εκπομπής.
«Αυτό διαταράχθηκε για μια δεκαετία περίπου με το Διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθώς οι άνθρωποι είχαν πρόσβαση σε πολύ περισσότερες πληροφορίες από ό,τι είχαν πριν και πολύ περισσότερες απόψεις και αναλύσεις», είπε ο Kavanagh.
«Τώρα πρέπει να το καταπολεμήσουν και αυτό είναι εξαιρετικά επικίνδυνο, αλλά αυτή είναι η δουλειά τους», σημειώνει.

Η φρίκη στη Γάζα αποκαλύπτει τη διαφθορά της δυτικής άρχουσας τάξης

Ο Kavanagh τονίζει ότι η διαφθορά της δυτικής άρχουσας τάξης αποκαλύπτεται καλύτερα από τις συνεχιζόμενες στρατιωτικές επιχειρήσεις του Ισραήλ στη Γάζα και τον Λίβανο, οι οποίες έχουν σκοτώσει περισσότερους από 40.000 ανθρώπους.
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Joe Biden και άλλοι δυτικοί ηγέτες επισημαίνει ότι δεν υπάρχουν «κόκκινες γραμμές» που να εμποδίζουν την υποστήριξη του Ισραήλ, καθώς προστατεύει τα δυτικά συμφέροντα στην πλούσια σε πετρέλαιο Μέση Ανατολή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης