Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ισραήλ: Στα άκρα υπουργός του Netanyahu - «Ασπίδα της Hezbollah ο ΟΗΕ»

Ισραήλ: Στα άκρα υπουργός του Netanyahu - «Ασπίδα της Hezbollah ο ΟΗΕ»
Κλιμακώνεται η κατακραυγή για τις ισραηλινές επιθέσεις κατά της προσωρινής δύναμης των Ηνωμένων Εθνών στον Λίβανο (UNIFIL)
Ασπίδα της Hezbollah χαρακτηρίζει τον ΟΗΕ υπουργός της κυβέρνησης Netanyahu, την ώρα που κλιμακώνεται η κατακραυγή για τις ισραηλινές επιθέσεις κατά της προσωρινής δύναμης των Ηνωμένων Εθνών στον Λίβανο (UNIFIL).
Ο υπουργός υποδομών του Ισραήλ απάντησε στον ΟΗΕ με ανάρτηση στο X.
Ο Eli Cohen κατηγόρησε τις δυνάμεις του ΟΗΕ ότι δεν συμβάλλουν «καθόλου στη διατήρηση της σταθερότητας και της ασφάλειας στην περιοχή», αλλά αρνήθηκε ότι το Ισραήλ στοχεύει σκόπιμα τους ειρηνευτές.
«Το κράτος του Ισραήλ δεν ενδιαφέρεται να βλάψει τις δυνάμεις της UNIFIL.
Ωστόσο, οι δυνάμεις αυτές δεν έχουν συμβάλει καθόλου στη διατήρηση της σταθερότητας και της ασφάλειας στην περιοχή, δεν έχουν εξασφαλίσει την εφαρμογή των αποφάσεων του ΟΗΕ και χρησιμεύουν ως ασπίδα για τη Hezbollah, μια τρομοκρατική οργάνωση και πληρεξούσιο του Ιράν.
Γενικέ Γραμματέα του ΟΗΕ Guterres, ήρθε η ώρα να ανταποκριθείτε στο αίτημα που σας εστάλη, να απομακρύνετε την UNIFIL από τις περιοχές των συγκρούσεων και να σταματήσετε να παίζετε στα χέρια του Ιράν», ανέφερε στο Χ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης