Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μυστικά αρχεία με ιστορίες UFO - Λατρεία της βασιλικής οικογένειας για τους εξωγήινους - Ο Κάρολος πιλότος σε πειραματικό σκάφος

Μυστικά αρχεία με ιστορίες UFO - Λατρεία της βασιλικής οικογένειας για τους εξωγήινους - Ο Κάρολος πιλότος σε πειραματικό σκάφος
Ένας εκ των καλεσμένων που μίλησε στο αφιέρωμα και εργαζόταν το 1975 σε μια στρατιωτική βάση στο Sandy Point του Καναδά, είπε πώς είδε τον πρίγκιπα Κάρολο να χειρίζεται προσωπικά ένα αεροσκάφος με ηλεκτρομαγνητικό κινητήρα
Το ντοκιμαντέρ, με τίτλο "The UFO King", εξιστορεί και αποκαλύπτει το ιδιαίτερο ενδιαφέρον της βασιλικής οικογένειας για το θέμα των UFO και την πιθανή ύπαρξη εξωγήινης ζωής, αναφέρει η Daily Star.
Η ταινία εξιστορεί το πάθος της αείμνηστης βασίλισσας και του συζύγου της πρίγκιπα Φίλιππου για τα UFO και τους εξωγήινους πολιτισμούς.
Αρχειακό υλικό και πληροφορίες δείχνουν τη βασιλική οικογένεια ως μεγάλους θαυμαστές του εξωγήινου θέματος.
Συγκεκριμένα, οι σκηνοθέτες ανέφεραν ακόμη ότι υπήρξαν φήμες πως ο πρίγκιπας Κάρολος πιλόταρε ένα πειραματικό σκάφος για τα UFO το 1975.
Ένας εκ των καλεσμένων που μίλησε στο αφιέρωμα και εργαζόταν το 1975 σε μια στρατιωτική βάση στο Sandy Point του Καναδά, είπε πώς είδε τον πρίγκιπα Κάρολο να χειρίζεται προσωπικά ένα αεροσκάφος με ηλεκτρομαγνητικό κινητήρα.
Σε αυτή τη συσκευή, ο μελλοντικός βασιλιάς της Βρετανίας, σύμφωνα με μάρτυρα, πήγε στη βάση της NASA στο Langley.
Ένας άλλος καλεσμένος ειδικός, ο Richard Felix από το Sky Witness' Most Haunted, αποκάλυψε ότι η βασιλική οικογένεια έχει τα δικά της μυστικά αρχεία με ιστορίες UFO.
Πρόσθεσε μάλιστα ότι μπορούν να ανταγωνιστούν το Βατικανό.
Η Daily Mail ανέφερε προηγουμένως ότι οι αστρονόμοι είχαν ανακαλύψει στοιχεία για την ύπαρξη εξωγήινης ζωής. Ο σκηνοθέτης ντοκιμαντέρ Simon Holland ανακοίνωσε την ανακάλυψη «μη ανθρώπινης εξωγήινης νοημοσύνης στον γαλαξία μας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης