Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ιαχές πολέμου - Κορεατικά στρατεύματα έφτασαν στο Κατάρ για κοινές ασκήσεις

Ιαχές πολέμου - Κορεατικά στρατεύματα έφτασαν στο Κατάρ για κοινές ασκήσεις

Σύμφωνα με το σχέδιο τα άρματα μάχης K2 θα εξασκούνται σε βολές στο μέγιστο βεληνεκές

Σχετικά Άρθρα
Μονάδες των χερσαίων δυνάμεων της Δημοκρατίας της Κορέας έφτασαν στο Κατάρ για να πραγματοποιήσουν κοινές στρατιωτικές ασκήσεις.
Το αντίστοιχο βίντεο δημοσίευσε το τηλεοπτικό κανάλι KFN.
Η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί με τη χρήση βαρέων τεθωρακισμένων οχημάτων, συμπεριλαμβανομένων αρμάτων μάχης και αυτοκινούμενων συστημάτων πυροβολικού, τα οποία έφεραν μαζί τους οι μονάδες του κορεατικού στρατού.
Μεταξύ των όπλων της 11ης Κινητής Μεραρχίας, έφθασαν στο Κατάρ 14 κύρια άρματα μάχης Κ2 και αυτοκινούμενα συστήματα πυροβολικού K9A1, καθώς και 100 στρατιώτες.
Όπως σημειώθηκε από τον General Park Ahn-soo, αυτή η εκδήλωση με τη συμμετοχή βαρέων τεθωρακισμένων οχημάτων ήταν η πρώτη στην ιστορία των Ενόπλων Δυνάμεων της Δημοκρατίας της Κορέας, η οποία θα δώσει την ευκαιρία να βελτιωθεί η συνεργασία με ξένα στρατεύματα.

Bez-nazvy-1-4-2048x1368.jpg

Εκτός από τη στρατιωτική εκπαίδευση, θα πραγματοποιηθούν επίσης οι λεγόμενες προωθητικές ασκήσεις για την επίδειξη νοτιοκορεατικών όπλων για να ενδιαφερθούν οι στρατηγοί του Κατάρ και να επιδειχθούν τα πλεονεκτήματά τους.
Σύμφωνα με το σχέδιο, τα άρματα μάχης K2 θα εξασκούνται σε βολές στο μέγιστο βεληνεκές, θα επιτίθενται σε στενή συνεργασία με το πεζικό και θα πραγματοποιούν επίσης τακτικούς ελιγμούς ως μέρος μιας εταιρείας αρμάτων μάχης.
Εκτός από τις χερσαίες δυνάμεις θα λάβει μέρος και το αμφίβιο επιθετικό πλοίο No Jeok Bong με τον στόλο του Κατάρ, που θα είναι και η πρώτη εκπαιδευτική άσκηση με τα πλοία αυτής της χώρας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης