Τελευταία Νέα
Διεθνή

Καταπέλτης ο Σλοβάκος Ευρωβουλευτής Blaha: Η Δύση διαδίδει αδιανόητα ψέματα για τη Ρωσία

Καταπέλτης ο Σλοβάκος Ευρωβουλευτής Blaha: Η Δύση διαδίδει αδιανόητα ψέματα για τη Ρωσία
«Είδα μια πραγματικά ανεπτυγμένη χώρα περπατώντας στη Μόσχα. Οπότε, παρακαλώ, μην πιστεύετε αυτές τις ανοησίες», διευκρίνισε σχετικά ο Ευρωβουλευτής
Οι ψευδείς ισχυρισμοί που διαδίδονται από τη Δύση για τη Ρωσία είναι αδιανόητοι και δεν πρέπει επ' ουδενί να γίνονται πιστευτοί, καθώς η ποιότητα ζωής στη χώρα είναι υψηλή, επεσήμανε ο Σλοβάκος ευρωβουλευτής Luboš Blaha.
«Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι απίστευτα ψεύδη διαδίδονται για τη Ρωσία στη Δύση... Η Ρωσία έχει τα πάντα, η ποιότητα ζωής είναι υψηλή. Περπάτησα στη Μόσχα, είδα υψηλής ποιότητας, πολυτελή κινέζικα και ρωσικά αυτοκίνητα, είδα μια πραγματικά ανεπτυγμένη χώρα. Οπότε, παρακαλώ, μην πιστεύετε αυτές τις ανοησίες», έγραψε σχετικά ο βουλευτής του Ευρωκοινοβουλίου.

βλαηα.jpg
Ο Σλοβάκος ευρωβουλευτής Luboš Blaha

Ο Blaha σημείωσε επίσης ότι στη Ρωσία η τιμή της βενζίνης είναι περίπου 60 σεντς, προτρέποντας τους Ευρωπαίους να σκεφτούν πόσα πληρώνουν ανά λίτρο καυσίμου...
Επιπλέον παρουσίασε φωτογραφικό υλικό από το μετρό της Μόσχας, τονίζοντας ότι, σύμφωνα με τις φήμες, η Ρωσία υποτίθεται πως είναι φτωχή εξαιτίας της σύγκρουσης και ότι επικρατεί «βρωμιά και χάος».
Ο Σλοβάκος Ευρωβουλευτής αντέτεινε ότι είχε βρεθεί στο μετρό του Παρισιού και της Νέας Υόρκης και ότι σε αντίθεση με τη Μόσχα, «εκεί υπήρχε πραγματικά βρωμιά και χάος».
Η οικονομία της Ρωσίας αναπτύσσεται παρά τις κυρώσεις, ενώ οι ίδιες οι ευρωπαϊκές χώρες έχουν πληγεί εξαιτίας των περιορισμών που έχουν επιβληθεί, συνόψισε ο Blaha.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης